Nu solliciteren

Stage bedrijfsprocessen optimaliseren bij dit bedrijf in Amersfoort!

Functie Bedrijfskundige stagiair
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 250 - 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

In Nederland is Slingerland een van de bekendere spelers op het gebied van industriële ventilatoren. Ons kantoor en magazijn is gevestigd op de Algolweg 2, 3821BH in Amersfoort. Elke dag is er 11 man op kantoor in Amersfoort, we lunchen gezamenlijk in een mooie kantine en hier willen we ook nog wel eens een biertje drinken met zijn allen. Slingerland behoort tot de Formula Air familie, dit is een bedrijf met 160 medewerkers gespecialiseerd in de productie en verkoop van producten t.b.v. industriële stofafzuiging. Het hoofdkantoor van Formula Air is gevestigd in Beek en Donk en verder hebben ze vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Litouwen, Vietnam en Zweden.

Mijn naam is …, en ik ben opzoek naar iemand om ons te ondersteunen op het gebied van data management. Slingerland groeit met sprongen, vorig jaar ruim 60%, wat maakt dat we toe zijn aan betere data in ons ERP systeem Vandaar deze vacature. We zijn een bedrijf gemaakt door mensen, waar het team belangrijk is. Dat zie je bijvoorbeeld tijdens de lunch, als we allemaal samen eten. Of aan de targets die vorig jaar zijn afgesproken, 8.000 stappen per dag voor iedere medewerker. We zijn geen bedrijf van regels en hokjes, we zijn een bedrijf van aanpakken. We zoeken dan ook iemand die past in het team en die zijn handen uit de mouwen gaat steken.

Wat vinden wij belangrijk?

Stage opdracht

Dit bedrijf heeft veel verschillende systemen waar productinformatie en prijzen worden opgeslagen. We merken dat onze huidige software (ERP) verouderd is en niet alle functies heeft die we wensen. We weten nog niet goed wat er bij ons bedrijf past, maar daarom zoeken we een student die samen met onze mensen een proces beschrijving kan maken van onze bedrijfsprocessen. Beginnende bij de klantvraag, offerte, order, orderverwerking, magazijn, pakbonnen en facturatie. Ook met een integratie voor onze online kanalen.

Je werkt als student mee om onze bedrijfsprocessen duidelijk uit te schrijven om vervolgens een RFP (request for proposal) te sturen naar verschillende ERP leveranciers.

Gewenste profiel

Dit zoek jij verder in een stage

Iets voor jou?

Voel jij je aangesproken door bovenstaande? Dan ben jij onze gewenste nieuwe collega en ontvangen we graag jou CV met toelichting. Je kunt deze mailen aan steven@slingerlandtechniek.nl.

Slingerland Techniek BV

Slingerland Techniek uit Amersfoort is uw specialist als het om lucht draait en dit sinds 1990. U kan rekenen op onze jarenlange ervaring met ventilatiesystemen en luchtverplaatsing. Onze medewerkers beschikken dan ook over een ongekende expertise.

Of u nu een ventilator wenst voor een ventilatiesysteem, het filteren van de lucht, het verwarmen of juist koelen, wij kunnen elk type ventilator leveren in elke gewenste uitvoering. Van staal tot RVS of kunststof. Wij leveren uitsluitend ventilatoren van hoogwaardig materiaal en denken steeds mee met onze klanten. Samen bekijken we welk systeem het best past bij uw situatie, sector en locatie.

Wij beschikken over het ATEX- certificaat en zijn KIWA gecertifieerd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023