Nu solliciteren

Leerzame en afwisselende stage Backstage Evenementen in Soest

Functie Backstage Productie Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Soest, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is het bedrijf achter de productie van een evenement. Wij realiseren bestaande concepten van klanten en denken met hen mee. Dit bedrijf bestaat uit een jong, klein, hardwerkend en enthousiast team. Dit team vullen we graag aan met stagiaires voor zowel projectmanagement als technische productie. Dit bedrijf is zowel lokaal als internationaal actief binnen dance-, pop-, culinaire-, corporate- en sportevenementen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan via de website of stuur je cv en motivatiebrief naar info@dutch7.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Marlies van der Ven via 035-2031680.

Dutch7 BV

THE STORY BEHIND YOUR EVENT

Dutch7 het bedrijf achter de productie van een evenement. Werkend vanuit een persoonlijk karakter en een doortastende werkwijze, gebaseerd op de Dutch7 pijlers.
Door te werken met een klein team en een landelijk netwerk van vaste freelancers & partners, die een sterke binding hebben met de evenementenwereld en hun lokale markt, garandeert Dutch7 een succesvol verhaal achter het evenement.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023