Nu solliciteren

Stagiair(e) Incassomedewerker gezocht in Rotterdam!

Functie Stagiair(e) Incassomedewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De afdeling Incasso van Centraal Invorderings Bureau is op zoek naar een stagiair(e) Incassomedewerker voor 4 of 5 dagen per week.

Over ons

Centraal Invorderings Bureau is een jonge, ambitieuze en snelgroeiende incasso-organisatie. Voor onze opdrachtgever verzorgen wij het volledige incassotraject op een zeer vriendelijke en innovatieve manier. Er heerst een dynamische bedrijfscultuur, waar hard gewerkt wordt, maar ook veel ruimte is voor gezelligheid.

Met deze zeer uitdagende stageplaats leer je als stagiair(e) het gehele traject van minnelijke incasso’s en ondersteun je de casemanagers. Verder zijn er juridische raakvlakken.

Tevens is er tijdens deze stage de mogelijkheid om mee te kijken met onze Juridische afdeling.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Enthousiast geworden?

Kun je jezelf vinden in de bovenstaande omschrijving en ben jij een leergierige, proactieve student, die het leuk vindt om in contact te zijn met mensen van jouw leeftijd en stage te lopen voor een bedrijf waar veel aandacht is voor gezellige bedrijfsfeesten, vrijdagmiddagborrels en andere leuke activiteiten? Kortom:

zoek jij een stageplaats waar je veel leert en plezier hebt? Reageer dan op de stage Incassomedewerker bij Centraal Invorderings Bureau!

Stuur dan jouw sollicitatie (motivatie, CV én portfolio) per e-mail aan de afdeling HR bij Centraal Invorderings Bureau: sollicitatie@cibincasso.nl. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Ingrid Holthuis, HR Officer.

Meer informatie over CIB? Bezoek onze website www.cibincasso.nl. Ons kantoor ligt naast metrostation Wilhelminaplein en is daarom gemakkelijk per OV bereikbaar.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Coeo Incasso

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023