Help jij onze SEO te optimaliseren? Vorm jij de Vormenfabriek met internationale vindbaarheid?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 4 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    € 400 per maand
Taakomschrijving

Toffe stage: Het onderzoeken van concrete online mogelijkheden om met inzet van SEO regels meer leads generen voor de Vormenfabriek b.v. 

Het bedrijf: Wij ontwerpen en produceren voor veel verschillende (internationale) chocoladefabrikanten de vormen (moulds) waarin o.a. chocolade gegoten wordt.

Werkzaamheden

Opdracht

Om de online vindbaarheid/zichtbaarheid van de Vormenfabriek  voor onze potentiële, voornamelijk internationale klanten, te vergroten, zoeken wij een student die gaat onderzoeken (en na overleg toepassen) welke aanpassingen er verzorgd dienen te worden binnen de Vormenfabriek website middels SEO (geen SEA).  Uiteindelijk willen we de website gebruiken als lead generator.

Uitkomst

We ontvangen na de stage-periode graag concrete aanbevelingen als antwoord op onze opdracht waar we in de praktijk mee aan de slag kunnen gaan. Het liefste zien we resultaten van acties die reeds ingezet zijn en/of externe partijen die ons in de toekomst duurzaam kunnen helpen.

Gewenste profiel

Student

We komen graag in contact met een student die wellicht al een meewerkstage heeft gelopen in zijn 3e jaar en voor zijn afstudeeronderzoek een compleet plan gaat schrijven (en deels implementeren) voor onze organisatie. De student is beschikbaar vanaf november 2022 en woont in de omgeving Tilburg.

Wat bieden wij

Stagevergoeding

De student ontvangt een stagevergoeding voor de periode dat hij bij ons aanwezig is van 400 euro per 4 weken. Ondanks dat je niet meewerkt op de afdeling customer service / sales krijg je hier wel een volledige werkplek. Ook mag deze persoon mee met alle personele aangelegenheden van de personeelsvereniging of vanuit de organisatie.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Vormenfabriek Tilburg

Vormenfabriek Tilburg

Wij ontwerpen en produceren voor veel verschillende (internationale) chocoladefabrikanten de vormen (moulds) waarin o.a. chocolade gegoten wordt.