Afstudeeropdracht Inteligent Process Automation (RPA, AI & Data)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage
  • Salaris
    € 650 per maand
Taakomschrijving

Afstudeerstage Intelligent Process Automation

MvR Digital Workforce is een consultancybureau dat gevestigd is in de buurt van Utrecht (Maarssen - Bisonspoor) en richt zich op de digitale transitie van organisaties door middel van Hyperautomation (RPA & AI). Met ruim 80 klanten realiseren we Intelligent Process Automation oplossingen met inzet van nieuwe technologie zoals Robotic Process Automation (RPA), Machine Learning en Natural Language Processing.

Met een enthousiast team van inmiddels 25 RPA Developers en Consultants is MvR Digital Workforce één van de grotere spelers op het gebied van RPA en marktleider bij de lagere overheid (gemeenten, omgevingsdiensten, veiligheidsregio's). We zijn UiPath Gold Partner maar werken ook veel met Microsoft Automation (Power Automate, Power BI, Azure) en innovatieve producten van uiteenlopende startups.

Voor ons Intelligent Process Automation Team zoeken wij meerdere Bachelor of Master studenten met belangstelling voor RPA, AI, programmeren die een op termijn een carriere als RPA Consultant ambiëren en het nu al leuk vinden om daar mee aan de slag te gaan.

Ieder half jaar hebben we weer leuke afstudeeropdrachten, maar we staan ook open voor jouw eigen ideeen en suggesties hoe we met inzet van RPA (en AI) onze klanten blij kunnen maken. Dus graag gaan we het gesprek aan om samen de leukste afstudeerdopdracht te realieren. 

Een leuke afstudeeropdracht die je zelfstandig kan uitvoeren en waarbij jouw eindproduct ook echt door ons gebruikt gaat worden.

Gedurende je stage maak je volledig onderdeel uit van ons RPA trainee team (sociaal, kennissessies en je bent welkom op onze wekelijkse juniorendag) met leuke jonge collega's die net als jij houden van technologie, innovatie en het werken aan echte oplossingen die het verschil maken. Met een geslaagde afstudeeropdracht ben je zeker van een plaats in onze RPA Trainee programma waar je jezelf kunt ontwikkelen tot RPA Consultant. Ben jij klaar om het gesprek aan te gaan?

Werkzaamheden

Je bent bijna afgestudeerd en zoekt een afstudeeropdracht bij een innovatieve consultant waar je kennis en kunde wordt gewaardeerd.

Je werkt 4 dagen per week aan je opdracht en gemiddeld 1 dag per week aan je verslag en rapportages voor de opleiding.

Je vindt het leuk om alvast mee te lopen met onze eerste jaars RPA trainees en volwaardig lid te zijn van onze organisatie (incl uitjes en kennissessies).

Onder begeleiding van één van onze ervaren RPA Consultants ga je aan de slag met een opdracht waarbij je zelfstandig een softbot ontwikkeld of dashboard (op basis van logfiles van de softbot).

Gewenste profiel

Student aan het Hoger Onderwijs of Universiteit, met een studierichting IT, Informatiekunde, Bedrijfskunde of een andere studie met een stevige Data analyse/IT/Informatie-component

Aantoonbare kennis van programmeren (bijv. minimaal een half jaar Python of vergelijkbaar) en/of dataverwerking is een must.

Je vindt het leuk om in een team te werken, maar bent vooral ook een zelfstarter, die zelfstandig werk kan plannen en uitvoeren.

En niet te vergeten, altijd nieuwsgierig om weer iets bij te leren en jezelf te blijven ontwikkelen.

Kennis van RPA is niet noodzakelijk maar helpt natuurlijk wel.

Wat bieden wij

We stellen je in staat om enkele trainingen te volgen op het gebied van RPA, Microsoft of Alterxy, afhankelijk van je opdracht en belangstelling. 

De collegialiteit van een team jonge mensen die werken in één van de snelst groeiende en innovatieve sectoren van Nederland.

Bij een geslaagde stage en wederzijdse interesse is versnelde instroom in ons RPA Trainee programma mogelijk. Je bent dan gelijk verzekerd van een droomstart van je carriere.

In de afgelopen jaren hebben we diverse stagiaires begeleid HvA, AVANS en HU die zijn allemaal geslaagd met mooie cijfers.

Op dit moment werken we gemiddeld 2 dagen per week op kantoor (in Maarssen naast het station met gratis parkeren). Zo beperken we het reizen, maar kunnen we wel aandacht besteden aan het inwerken en begeleiden van onze jonge collega's en trainees. In overleg kan hiervan afgeweken worden.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

MvR & Partners

MvR & Partners

MvR Digital Workforce is een adviesbureau met 25 RPA Consultants en Developers dat met passie werkt aan een betere wereld door slimme technologie. Met meer dan 80 klanten (gemeenten, bedrijven, health) en een Europese groeiambitie bouwen we samen met onze klanten aan de toekomst.

Wij helpen organisaties bij het bepalen van hun digitale strategie en specialiseren ons in het ontwikkelen en inzetten van digitale assistenten. We doen dit met praktische toepassingen van AI, RPA en Data. We adviseren, ontwikkelen en leveren kant en klare digitale assistenten as a service.

Onze Consultants combineren passie voor techniek met innovatie en klantgerichtheid. Een unieke combinatie die bij talloze opdrachtgevers heeft bijgedragen aan hun succes!