Nu solliciteren

Uitdagende HBO Marketing Stage in Den Haag

Functie Creative Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per April 2023
Stageduur 1 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

T.O.G. heeft een missie: we willen zoveel mogelijk impact maken op het onderwijs door middel van onze trainingen. Wij willen studenten bewuster maken van hun levensdoelen en hun inspireren om deze met 100% overtuiging na te jagen. T.O.G. is in de afgelopen jaren ontzettend gegroeid en wij willen met jou doorgroeien naar de next level!

Dus ben jij een beginnende of ervaren online marketeer en wil je iets betekenen voor anderen en tegelijkertijd jouw eigen skills aanscherpen?

Bij de T.O.G stage bieden we jou de kans om onderdeel te worden van de tofste stageplaats van Nederland. Gegarandeerd.

Bij T.O.G werken stagiaires in 2 wekelijkse sprints aan verschillende gave opdrachten. We bedenken gezamenlijk een plan en voeren het op hoog tempo uit. Het voordeel voor ons is dat jouw stage dan ook echt daadwerkelijk iets oplevert en het voordeel voor jou is dat je in deze dynamische stijl in korte tijd explosief groeit. We bieden namelijk een stageplaats aan waar je jezelf echt kan ontwikkelen, waar je iets kan betekenen voor het bedrijf en voor anderen.

Je haalt hier het maximale uit je stage. Onze eerdere stagiaires beoordelen ons gemiddeld met een 9.7.

De sfeer waarin we werken is passievol, gedreven en oprecht. Wij willen dat jij durft om fouten te maken en jouw ideeën naar buiten te brengen. Je bent bij ons een onderdeel van het team vanaf je eerste dag.

Je krijgt toegang tot een bron van energie die jou zal inspireren en deuren open maakt voor jouw eigen carrière. Al onze stagiaires zijn nog steeds met ons in contact gebleven en enkelen zijn zelfs met onze ondersteuning voor zichzelf begonnen!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Als jij je aangetrokken voelt en klaar bent voor de next level, neem dan contact met ons op. We gaan dan met elkaar het gesprek aan om te zien of we met elkaar matchen. Wij beloven jou dat dit een stage wordt die jouw een enorme dosis ervaring zal geven waar je veel aan zult hebben in je verdere carrière. Let's go..

Training of Greatness

T.O.G. verzorgt trainingen, events en workshops gericht op persoonlijk leiderschap voor bedrijven en het onderwijs.
De verantwoordelijkheid voor jouw succes ligt volledig in jouw eigen handen - daar geloven wij in. In onze trainingen werken de deelnemers daarom aan een extreem helder plan vol met strategieën die ze direct kunnen toepassen.

Wij inspireren de deelnemers om zichzelf uit te dagen en actie te ondernemen om hun doelen waar te maken. Niet alleen omdat doelen bereiken een boost geeft aan jouw eigen zelfvertrouwen, maar vooral omdat je daarmee meer kunt betekenen voor anderen.

De T.O.G. Lifestyle wordt gekenmerkt door lef, persoonlijke kracht en bijdrage.
Zelfontwikkeling is nu hot omdat iedereen door heeft hoe cruciaal het is geworden: de maatschappij staat in de 21e eeuw voor nieuwe onbekende uitdagingen en oude manieren van denken en werken vallen steeds harder om. Nog nooit eerder is de juiste mindset een absolute must.

In deze drukke 24-7 race tegen de klok wordt het steeds belangrijker om meer helderheid te krijgen, gefocust te blijven en opgedane kennis om te buigen naar een strategie voor succes. En juist deze 3 dingen zijn het meest lastig om voor elkaar te krijgen.

Het is daarom onze missie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hun levensdoelen en deze met 100% overtuiging na te jagen. Het doel daarbij is om de deelnemers tools te geven om obstakels om te buigen naar successen en een krachtige mindset op te bouwen.

Onderwijs
In 2016 zijn wij gestart in het onderwijs. In dat jaar deden er 15 studenten (pilot) mee aan het programma 4 weeks to Greatness (4 WTG). In 2017 deden er 80 studenten mee, 120 studenten in 2017 en in 2018 t/m 2020 meer dan 700 per jaar. In totaal hebben er 2300 studenten verspreid over 9 scholen aan het programma deelgenomen en keer op keer waren de resultaten boven verwachting.

Naast studenten trainen wij ook docenten in hun persoonlijke groei en coachingsvaardigheden en delen we de laatste trends en ontwikkelingen van de nieuwe generatie.

T.O.G. is uitgegroeid tot een sterke speler binnen het onderwijs. Ons onderscheidend vermogen ligt in onze verbindingskracht. Met trots kunnen wij zeggen dat wij op dit moment de enige partij in Nederland zijn die studenten, docenten, teamleiders en zelfs ouders effectief trainen en zelfbewuster maken.

Schooljaar 2020-2021 staat nu ook weer volgeboekt en we gaan weer hele gave trainingen geven. Voor ons is nu de tijd aangebroken om door te groeien.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2023