Stagiair(e) sales/ accountmanager gezocht bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Weet jij van aanpakken en wil je als stagiar(e) Accountmangager écht meewerken in een kleine, jonge organisatie die internationaal actief is? Dan zijn wij misschien wel de perfecte match! Naast je sales collega's, zul je ook nauw samenwerken met de internationale marketing- en studio afdeling!

Werkzaamheden

Samen met het sales team en direct met onze partners, denk je mee over hun wensen en de visualisatie die past bij de doelgroep. Zodra jij je kennis met betrekking tot het BooQi concept weet over te brengen op anderen, ga je potentiële klanten benaderen. Startend met telefonische acquisitie en opvolging doe je ervaring op in het kort en krachtig overbrengen van het marketingconcept van BooQi en bouw je aan je zelfvertrouwen als salesexpert.

Gewenste profiel

Je bent sociaal, legt makkelijk contact en zoekt een stage waarin je jouw sociale talent combineert met een sterke commerciële drive. Je bent leergierig, een doorzetter en oplossingsgericht. Competenties die je nodig zult hebben in de sales wereld. Ook ben je niet vies van een borreltje op z'n tijd want naast die bureaustoel staat er ook een barkruk voor jou klaar in onze eigen bar. ;-)

Wat bieden wij

Ondersteuning krijg je uiteraard van al je collega’s. Je maakt namelijk onderdeel uit van een klein, internationaal team,Daarbij werk jij vanuit ons kantoor in Zaltbommel. Onze cultuur? Wij kennen geen 9 tot 5 mentaliteit maar weten van aanpakken. Daartegenover staat veel leren, teamspirit én fun op de werkvloer. Successen worden gevierd. Goed gevierd! Kortom: ‘Work hard, play hard!’

dit bedrijf is een internationaal marketingbureau, gespecialiseerd in compact media met jonge, ambitieuze, energieke en ondernemende mensen. We zijn sinds 2008 elke dag aan het knallen om ons doel te bereiken: marktleider in de Compact Media industrie in Europa te zijn. Wij helpen onze klanten met hun marketing gerelateerde uitdagingen.

Meer weten? Neem contact op met …, …

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

BooQi Media Solutions

BooQi Media Solutions

BooQi Media Solutions is een internationaal marketingbureau, gespecialiseerd in compact media met jonge, ambitieuze, energieke en ondernemende mensen. We zijn sinds 2008 elke dag aan het knallen om ons doel te bereiken: marktleider in de Compact Media industrie in Europa te zijn. Wij helpen onze klanten met hun marketing gerelateerde uitdagingen.

Onze cultuur? Wij kennen geen 9 tot 5 mentaliteit maar weten van aanpakken. Daartegenover staat veel leren, teamspirit én fun op de werkvloer. Successen worden gevierd. Goed gevierd! Kortom: ‘Work hard, play hard!’