Nu solliciteren

Pro actieve stagair (m/v) met kennis/opleiding in 3D design in Rotterdam

Functie Projectmanager 3D modellering, 3D rendering, 3D animatie
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking We zijn vooral benieuwd hoe jij dit ziet. Daar gaan we graag in mee!
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Welkom bij dit bedrijf!

We zijn een leuk jong bedrijf, gespecialiseerd in alles wat met 3D te maken heeft. We bestaan bijna 8 jaar en hebben ons de laatste jaren steeds meer toegelegd op content generatie vanuit 3D. Bijvoorbeeld, in plaats van producten te fotograferen, renderen we de producten, en/of plaatsen deze in hun natuurlijke omgeving. We werken wereldwijd en hebben inmiddels meer dan 13.000 klanten bediend met de volgende services:

Hiervoor zijn we op zoek naar één of meerdere (meewerk)stagiaires

We zijn een gezellig bedrijf waar iedereen wordt gestimuleerd om initiatief te nemen. We hebben een hoop lol, en hebben enkel een internet verbinding nodig om te kunnen werken. Dit kan dus bij ons op kantoor, maar ook vanuit huis of op het strand.

Werkzaamheden

Als stagiair willen we graag dat je mee draait in onze systemen, en als projectmanager aan de slag gaat om klanten te helpen met hun projecten binnen het 3D bereik.\ \ Omdat je overal mede verantwoordelijk bent en gestimuleerd wordt om mee te denken en initiatief te nemen, leer je ook veel van alle zaken die binnen een project naar voren komen. Van een stukje sales, tot uitvoering van het project. Denk bij die laatste aan planning, kwaliteitscontrole, 3D werk, enzovoorts.

Gewenste profiel

We verlangen vooral van je dat je het werk en onze klanten serieus neemt.\ Daarnaast is de kennis van 3D segmenten handig zoals:

Wij kunnen je verder doorontwikkelen indien nodig, in alle bovenstaande gebieden, maar ook in het vullen en inrichten van 3D configuratie software.

Wat bieden wij

Bij ons krijg je veel vrijheid. Een hoop lol, en een vergoeding die we graag met je bespreken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023