Nu solliciteren

Stage opdracht - Ontwikkelen van een grijpmachine

Functie Werktuigbouwkundige stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Hollandscheveld
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Verschillend qua niveau en duur van stage.
Stagevergoeding € 300 - 650
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Opdracht grijpmachine ontwikkelen, ter promotie van onze magneetventielen.

Dit bedrijf is een technische groothandel in het verkopen van pneumatiek en afsluiters. Pneumatiek zit in veel automatiseringsmachines waardoor er regelmatig klant specifieke aanvragen tussen zitten, waarbij engineering en assemblage nodig is.

Volgend jaar bestaat dit bedrijf 25 jaar en willen wij iets speciaals doen. Uit deze gedachte kwam het idee om een grijpmachine te maken die meegenomen wordt naar beurzen.

In deze grijpmachine komen onder andere de nieuwe ventielen die De-Engineer BV als bedrijf zelf ontwikkeld, maar ook andere handige gadgets.

De-Engineer BV is een bedrijf die gekoppeld is aan dit bedrijf De-Engineer engineert en assembleert klant specifieke aanvragen vanuit dit bedrijf De afgelopen twee jaar functioneerde De-Engineer als een afdeling van dit bedrijf waarin klant specifieke aanvragen werden uitgewerkt. Het laatste jaar is De-Engineer losgekoppeld van dit bedrijf waarin De-Engineer zdit bedrijf dus gaat focussen op de productie van magneetventielen en assemblage.

Help jij ons met het verbreden van onze eigen magneetventielen lijn op de markt?

We hopen je op een leuke manier een leerzame stage aan te bieden.

Werkzaamheden

• Engineren in 2D/3D CAD programma’s;\ • Gaat niet alleen theoretisch te werk maar ook praktisch;\ • Construeren van nieuwe technische ontwikkelingen.

• Al de trajecten bereid je vakkundig voor met de juiste technische documentatie;\ • Elektrotechnische kennis en ervaring met elektroschema’s uittekenen en lezen;\ • Jij wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen, regelen van de besturing en de automatisering van deze grijpmachine\

Gewenste profiel

Wat bieden wij

ICH BV

ICH BV is een familiebedrijf die pneumatiek en afsluiters verkoopt. Binnen ICH worden eigen producten ontwikkeld met daarnaast assemblage en samenstellingen voor klanten die de expertise missen om zelf producten te realiseren, waardoor De-Engineer is ontstaan. De-Engineer bestaat momenteel uit een uit een goede verhouding van jonge en ervaren engineers. Zij voeren engineeringsopdrachten uit voor de industrie, zoals de vending en de landbouw.

Naast de implementatie van eigen producten is ICH BV bezig om een productie hal op te zetten en in te richten, waarbij productieprocessen, automatisering en kwaliteitsprocessen opgezet worden. Automatisering en productie van mouldings heeft op korte termijn grote prioriteit.

Tevens is De-Engineer bezig met een innovatieve ontwikkeling, die begin 2022 geïntroduceerd wordt in de markt. Vanaf dat moment wordt het product verder ontwikkeld volgens marktconforme voorwaarden. Voor dit project lopen er verschillende subsidietrajecten, namelijk de VIA 2020 dit is een ontwikkelsubsidie en hieruit volgde de DTZ, dit is een goed gekeurde Europese investeringssubsidie.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 27-2-2023