Nu solliciteren

Stagiair projectmanagement gezocht in Den Haag

Functie Stagiair projectmanagement
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 515
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil je kennismaken met projectmanagement in een internationale omgeving? Zie je het als een bijzondere uitdaging om in korte tijd industriespecifieke kennis te verwerven en toe te passen? Ben je op zoek naar een stage waar je je coördinatie- en communicatievaardigheden kunt tonen en ben je bereid om projecten in sales consulting en event management te ondersteunen? Wij bieden aan:

Werkzaamheden

Jouw werkzaamheden

Gewenste profiel

Wie ben jij?

Wat bieden wij

Wie zijn wij?\ De dit bedrijf ondersteunt als netwerkorganisatie én dienstverlener Duitse en Nederlandse bedrijven die in het buurland zaken doen: middels digitale en fysieke evenementen brengen wij ondernemers bij elkaar, bieden juridisch advies, helpen bedrijven aan personeel of adviseren over exportmogelijkheden. Wij zijn Nederlands, maar ook een beetje Duits. We zijn met 45 medewerkers en hebben een indrukwekkend relatie- en klantennetwerk plus 1500 ledenbedrijven. Het werk is hierdoor afwisselend en uitdagend en verre van saai. Wij hebben een gezellige open werksfeer, waarbij er veel aandacht wordt besteed aan leuke bedrijfsactiviteiten (borrel, diner, diverse uitjes).

Interesse?

Stuur je sollicitatie met motivatiebrief en CV per e-mail naar Anne Moleveld.\ Wij beantwoorden eventuele vragen ook graag telefonisch.

Duits-Nederlandse Handelskamer

De Duits-Nederlandse Handelskamer ondersteunt als netwerkorganisatie én dienstverlener Duitse en Nederlandse bedrijven die in het buurland zaken doen: middels digitale en fysieke evenementen brengen wij ondernemers bij elkaar, bieden juridisch advies, helpen bedrijven aan personeel of adviseren over exportmogelijkheden. Wij zijn Nederlands, maar ook een beetje Duits. We zijn met 45 medewerkers en hebben een indrukwekkend relatie- en klantennetwerk plus 1500 ledenbedrijven. Het werk is hierdoor afwisselend en uitdagend en verre van saai. Wij hebben een gezellige open werksfeer, waarbij er veel aandacht wordt besteed aan leuke bedrijfsactiviteiten (borrel, diner, diverse uitjes).

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023