Uitdagende HBO afstudeeropdracht marktonderzoek/sales in Raalte

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 16 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage
  • Salaris
    € 250 per maand
Taakomschrijving

dit bedrijf is een Nederlandse fabrikant van een uitgebreid assortiment van geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor huisdieren. Onze kwaliteitsproducten zouden er niet zijn zonder ons team van 400 medewerkers die ze ontwikkelen, produceren en distribueren over de hele wereld.

Binnen dit bedrijf is de afdeling Export verantwoordelijk voor het distribueren van producten in landen waar dit bedrijf zelf geen verkoopkantoor heeft. Dit doen we door samen te werken met lokale distribiteurs.

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

In 2020 heeft dit bedrijf een merk overgenomen, een ijzersterk merk dat met name bekend staat om de fantastische voedingssupplementen ter ondersteuning van de gewrichten van paarden. Dit bedrijf zoekt een afstudeerder voor een periode van 4-6 maanden. Tijdens deze afstudeeropdracht ga jij je bezig houden met een businessplan voor dit merk. Je gaat een marktanalyse doen om te kijken op welke manier dit bedrijf dit merk het beste kan verkopen in opkomende paardenlanden als bijvoorbeeld Mexico, Saoedi-Arabië, Zwitserland en China. Heb je zelf nog aanvullingen? Alleen maar mooi! Tijdens deze opdracht krijg jij volop ruimte om zowel analytisch als creatief werk uit te voeren en je onder te dompelen in de culturele verschillen die je per land kunt tegenkomen.

Gewenste profiel

Wat verwachten we van jou?

Jij bent de enthousiaste kandidaat die energie krijgt van het werken in een internationale omgeving. Je bent 4 tot 5 dagen per week beschikbaar om aan de opdracht te werken. Bij grote voorkeur volg een hbo-opleiding Hippische Bedrijfskunde maar met een studie Commerciële Economie of International Business Management ben je ook zeer geschikt voor deze opdracht. Ervaring met de paardensector is een pré, maar geen absoluut vereiste. Het belangrijkste is affiniteit met het schrijven van een businessplan. Daarbij ben je stressbestendig, standvastig en ga je doortastend en proactief te werk. Wij horen graag je ideeën!

Verder vragen we om: \

  • Een sterke affiniteit met marktanalyses, market entry strategy’s en sales;

  • Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (vloeiend in woord en geschrift)

Wat bieden wij

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende opdracht, met een plezierige werksfeer, binnen een internationaal (familie)bedrijf met een no-nonsense cultuur. De stagevergoeding bedraagt €250,- per maand op basis van 40 uur. Als je deels thuis wil werken aan je opdracht is dat mogelijk!

Iets voor jou?

Heb je nog vragen over bovenstaande opdracht, of wil je gewoon wat meer weten over dit bedrijf en Primeval? Kijk dan op onze websites of neem contact op met Marnix Geesing (manager Export), of … (HR-adviseur) .

Als je geïnteresseerd bent in de opdracht, nodigen wij je graag uit om vóór 14 december 2022 te solliciteren. Je kunt je motivatie en CV mailen aan … via het e-mailadres:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Raalte, Nederland