Uitdagende HBO Accountancy afstudeerstage in Deurne

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 40 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

**Laagdrempelig no nonsense accountantskantoor iets voor jou?\ Vindt jij het leuk om aan de slag te gaan bij een klein, informeel accountantskantoor, met leuke klanten en vooruitzicht op een vaste baan? **

SBA is een fullservice administratiekantoor in Deurne voor midden- en kleinbedrijf. Met een team van zes collega’s verzorgen we alle voorkomende belastingaangiften, salarisadministraties, accountancy werkzaamheden en daarnaast begeleiden we starters bij het opzetten van hun onderneming. Ook bedrijfseconomische- en fiscale vraagstukken behoren tot onze taken. SBA heeft een ambitieus, gezellig team. Op de werkvloer is een toegankelijk informele sfeer naar zowel klanten als collega’s. Er is altijd ruimte voor een praatje. Iedereen heeft zijn eigen focus, maar is vrij breed georiënteerd qua kennis. Wij vinden het leuk om te blijven leren en ontwikkelen, jij ook? We zullen er altijd voor zorgen dat je voldoende kennis opdoet en hier ook bij wordt begeleid.

Werkzaamheden

SBA denkt met haar klanten mee vanuit ondernemerschap.\ Voor ons is het belangrijk dat ons kantoor alle expertise heeft op het gebied van financiën en belastingen en onze klanten daar volledig op kunnen vertrouwen. Daarnaast is SBA voor de ondernemer een vraagbaak voor allerhande vragen over belastingen, wet- en regelgeving en financiële veranderingen in zijn/haar situatie. SBA is een atypisch accountantskantoor waarbij financiële expertise wordt gecombineerd met menselijke interesse. “Dat is de wijze waarop wij ons werk leuk vinden om te doen, juist dat contact met onze klanten. Naast het menselijk contact dat er is met klanten, stimuleert SBA de ondernemer ook om bedrijfsmatig verder te professionaliseren, van elkaar te leren en zichzelf te organiseren.

Wij zijn een laagdrempelig no nonsens kantoor met hoogwaardige capaciteiten. Zo beschikken we over een registeraccountant en kunnen we met behulp van ons moderne systeem online inzicht bieden aan onze klanten. We staan bekend om onze persoonlijke en informele benadering. We zijn oprecht betrokken met de ondernemer en bij de onderneming van onze klant.

Gewenste profiel

Wat ga jij bij ons doen?\ Als assistent accountant ben je werkzaam binnen onze samenstelpraktijk en liggen jouw werkzaamheden op elk financieel administratief gebied van samenstellen tot fiscale aangiften. Er wordt een actieve bijdrage van je gevraagd als het gaat om het onderhouden van contacten met onze klanten en het signaleren van adviesbehoeften en nieuwe mogelijkheden voor financieel administratieve advisering. Als zelfstandig aanspreekpunt voor de klant geef je een compleet inzicht in de bedrijfsvoering met behulp van actuele cijfers en door onder andere het verzorgen van (tussentijdse)cijfers, begrotingen, prognoses en liquiditeitsoverzichten. Je vindt het leuk om naar buiten te treden richting klanten en houdt van afwisseling in je werk. Je hebt het talent voor planning en organisatie van je werk om de diversiteit aan taken allemaal kundig af te kunnen. Je krijgt zodra je er klaar voor bent een eigen klantenportefeuille waardoor je een goede band kan opbouwen.  Onze klanten komen uit de regio en bevinden zich in allerlei branches zoals bijvoorbeeld een zzp’er in de bouw, een restaurant of adviseur.\ Genoeg variatie! Jij houdt er dus een super leuke rol aan over!

Wat bieden wij

Wat bieden wij jou?\ Bij ons kun je doen waar je goed in bent en heb je zelf de regie in handen over je werkzaamheden en planning van je dag.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Financiën, administratie & accounting
  • Micro (1-9)
  • Deurne, Nederland