Nu solliciteren

Uitdagende stage bij next-gen Wealth Manager in Den Haag

Functie Stage Risk & Compliance
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 16 - 32
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 350 - 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een nieuwsgierige en ondernemende hbo of wo-student(e) met interesse in de wereld van vermogensbeheer? Wil jij binnen een klein team werken aan projecten waar je eigen inbreng direct voor resultaat kan zorgen en ben jij een student(e) die het leuk vindt om op een praktische manier met juridische en compliance gerelateerde onderwerpen te werken? Dan is deze stage iets voor jou!

De (inter)nationale wetgeving voor de financiële sector verandert continu. Binnen …c zoeken wij altijd naar nieuwe en efficiënte manieren om deze verandering tijdig te analyseren en te implementeren.

Wij zoeken momenteel naar een stagiair(e) die voor een afstudeer- of meewerkstage wil meewerken aan het implementeren van ons digitaal compliance dashboard. …c werkt hierin samen met een nationaal erkend adviesbureau en de stagiair(e) krijgt een belangrijke rol in het project. Je wordt hierin begeleid door de Operationeel Directeur van …c.

Werkzaamheden

Als stagiair(e) ga je op de afdeling Risk & Compliance projectmatig te werk en help je de Operationeel Directeur om de dienstverlening naar de klant aan te laten sluiten op geldende wet- en regelgeving, te optimaliseren en constant te verbeteren. Naast het meewerken aan bestaande projecten is er ook veel ruimte voor eigen verbeterinitiatieven. Ook nemen we je mee in onze ambitie om de wereld van vermogensbeheer te veranderen en krijg je de vrijheid om jezelf op het gebied van beleggen (verder) te ontwikkelen.

Gewenste profiel

Ben jij een proactief, nieuwsgierig en instaat om zelfstandig te werken dan is …c opzoek naar jou!

Verder:

Wat bieden wij

Wij bieden jou een mooie stage bij ons op kantoor in Den Haag. Er is veel ruimte om te leren en te groeien en je krijgt een vaste stagebegeleider. Naast het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring werk je ook aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. Ook ontvang je bij …c een stagevergoeding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023