Nu solliciteren
Topstage

Wil jij afstuderen bij dit bedrijf In Amersfoort mét baangarantie?

Functie Dit bedrijf - Midoffice medewerker - Amersfoort - Com.
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amersfoort, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Baanaanbod Bij deze stage zit een aanbod van een baan na het succesvol afronden van de stage.
Scriptiebegeleiding Deze stage is inclusief scriptiebegeleiding door een externe professional.
Aanvullende trainingen Deze stage biedt aanvullende trainingen (met certificaten).
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor de afstudeerperiode van februari t/m juni organiseert Stageplaza in samenwerking met Talent\&Pro, Dit bedrijf en ScriptieMaster een speciaal afstudeertraject voor studenten die ná hun studie interesse hebben in een baan bij dit bedrijf.

Het afstudeertraject

Je begint in januari met het halen van je WFT-basis certificaat bij Talent\&Pro, deze heb je nodig om in de financiële sector te werken. Na het behalen van je WFT-certificaat ga je aan de slag bij dit bedrijf en wordt je intern opgeleid tot midoffice medewerker. Daarnaast voorziet dit bedrijf jou van een ruim aanbod aan afstudeeronderwerpen voor je scriptie.

In de eerste maand wordt je intensief opgeleid en studeer/werk je vier dagen per week en werk je daarnaast één dag per week aan je scriptie. Na de eerste maand werk twee dagen per week aan je scriptie. Dit bedrijf, Talent\&Pro én Stageplaza ondersteunen je als je vragen hebt of informatie nodig hebt en daarnaast krijg je maandelijks professionele scriptiebegeleiding van ScriptieMaster.

Eenmaal afgestudeerd en geslaagd voor je studie? Dan biedt dit bedrijf jou de mogelijkheid om te blijven werken als fulltime medewerker en staat een ambitieuze carrière vol met doorgroeimogelijkheden op je te wachten!

Inmiddels hebben al drie jaar lang onze stagiairs dit traject enorm succesvol doorlopen, met een diploma op zak en een huidige baan bij dit bedrijf/Talent\&Pro.

Werkzaamheden

Als midoffice medewerker bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het controleren en beoordelen van hypotheekaanvragen en het bijbehorende verwerkingstraject. Daarbij ben je hét aanspreekpunt voor de klant en de geldverstrekker. Daarnaast behandel je vragen en klachten binnen deze procedures. Je hebt oog voor verbetermogelijkheden binnen de organisatie en je zorgt ervoor dat deze worden doorgevoerd.

Jouw profiel

Wat bieden wij

Heb jij interesse? Stuur dan je motivatiebrief met cv t.a.v. Matthie Damen naar afstuderen@stageplaza.nl – voor vragen kun je bellen of appen naar 0682728553.

ABN AMRO - Talent\&Pro - ScriptieMaster - Stageplaza - Startersplaza

ABN AMRO

Werken bij ABN AMRO

Zinvol bezig zijn.

ABN AMRO heeft de meest uiteenlopende klanten, die we bedienen vanuit verschillende afdelingen. We werken aan de toekomst. Een toekomst waarin ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen.

We dagen je uit om mee te denken over:

- Service zoals je die zelf ook graag krijgt, in onze kantoren en klantenservice
- Duurzame partnerships, groen en gebaseerd op co-creatie
- Proactieve regelgeving in samenwerking met onze toezichthouders
Innovatieve oplossingen voor onze klanten

Jouw loopbaan bij ABN AMRO

Onze medewerkers hebben verschillende achtergronden, maar in ieder geval één ding gemeen: ze denken na over waar ze heen willen. We gaan ervan uit dat jij dat ook doet, in je huidige baan, je carrière en je leven. Je hoeft het niet allemaal nu al te weten, maar we vinden het heel normaal dat je na een paar jaar in dezelfde functie op zoek gaat naar je volgende uitdaging bij ons. Kansen genoeg, en het is aan jou om ze te grijpen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023