Nu solliciteren

Webdevelopment, webdesign, mediavormgeving regio Den Bosch (HBO of MBO)

Functie Stage webdevelopment, webdesign, mediavormgeving
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Berlicum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Volg jij een HBO studie op het gebied van informatica, communicatie & multimedia, online vormgeving of webdesign? Ben je 3e of 4e jaars student en gemotiveerd om nieuwe dingen te leren, maar ook om jouw kennis over te dragen? Lees vooral even verder.

Ook hebben we stageplekken voor MBO-studenten van de opleiding mediavormgeving of een andere relevante design opleiding.

Bij dit bedrijf ontwikkelen we websites en webshops in opdracht van klanten en helpen we hen op het gebied van branding, design, online marketing en content. Wat we precies doen lees je op ….

Werkzaamheden

De opdracht bepalen we samen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Dit bedrijf staat voor kwaliteit, korte lijnen, snel schakelen en een persoonlijke aanpak. Wij zijn een jong en informeel team van 13 medewerkers. We houden van tafelvoetballen, tafeltennissen, basketballen en nog veel meer. Wist je dat dat allemaal gewoon kan in en rond ons grote kantoorpand?

Wij zijn gevestigd in Berlicum, vlakbij Den Bosch. Buslijn 158 doet er 19 minuten over om vanaf station Den Bosch in Berlicum te komen. Lekker stukje fietsen? Dat kan zeker, vanuit centrum Den Bosch is dat slechts 7 km.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-1-2023