Nu solliciteren

Toffe meewerk stage Online Marketing - HBO / Haarlem (Dutch / English)

Functie Online Marketeer / Marketing Automation
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Haarlem
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Bruto
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een innovatieve speler op het gebied van online en offline leadgeneratie. Wij zijn 100% actief in de B2B dienstverlening. Wij zorgen voor volle agenda's bij salesteams van onze opdrachtgevers. Onze naam staat voor Hi - performance & Labs = altijd verbeteren.

Werkzaamheden

Ben jij op zoek naar een toffe meewerk stage waarbij je echt de diepte in mag? Bij dit bedrijf krijg je te maken met alle aspecten van B2B marketing en leadgeneratie. Zowel online als offline. Wil je meewerken aan e-mailings, Linkedin campagnes, doelgroep selecties en content creatie? Dan horen we graag van je!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Dit bedrijf is een groeiende organisatie, met grote ambities. Wij leveren diensten op het snijvlak van sales & marketing. Ben je op zoek naar een hands on stage waarbij je veel kan leren en veel mag uitzoeken op het gebied van leadgeneratie en online marketing? Wil je samenwerken in een leuk en professioneel team? Daarnaast werken wij vanuit een tof kantoor in Haarlem, lunchen we samen en spelen daarna graag een potje op de flipperkast.

Meer weten?Meld je dan aan voor een introductie gesprek.

Hiperlabs

Hiperlabs is een innovatieve speler op het gebied van B2B marketing en leadgeneratie. Wij zijn een groeiend bedrijf met grote ambities. Elke dag dragen bij aan het succes van onze opdrachtgevers.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023