Nu solliciteren

Stagiaire HR afdeling Detailresult gezocht (HR hoofdkantoor voor onder andere de supermarkten Dirk & Dekamarkt)

Functie HR medewerker (stagiair)
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Sassenheim
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per December 2022
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Je krijgt bij ons altijd een stagevergoeding.
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij weten hoe het er aan toe gaat op een centrale HR afdeling in een bedrijf met 24.000 medewerkers?

Ben je administratief sterk en zeer zorgvuldig en nauwkeurig? Dan kunnen wij de HR administratie rondom in, door en uitstroom van onze medewerkers met een gerust hart aan jou overlaten!

Als stagiaire op de HR afdeling kan je deelnemen aan:

De afdeling bestaat uit 30 collega’s verdeeld in teams met elk een eigen verantwoordelijkheid en specialisme. Met zijn allen zijn wij verantwoordelijk voor de ondersteuning van alle HR processen van ruim 24.000 medewerkers voor het hoofdkantoor, logistieke centra, slagerij, bakkerijen en winkels van onze bedrijven. En hierbij hebben wij jouw hulp hard nodig!

In de teams kan je je uitleven in een brede rol, want samen ondersteunen jullie het gehele traject op administratief gebied, van begin tot eind. Durf jij deze verantwoordelijkheid aan?

In een gemiddelde stageweek houd jij je bezig met het:

Wat heb je in je mars als Stagiaire HR Detailresult?

Wat krijg je terug naast natuurlijk een stagevergoeding? Als stagiaire maak je deel uit van het HR Shared Service Center team in Sassenheim. Werken op deze afdeling betekent samenwerken in een sterk team en gegarandeerd persoonlijke groei in de breedte, in de diepte of allebei. Iedere dag zoeken we naar verbeteringen die we niet morgen, maar vandaag nog kunnen implementeren. En dat levert steeds weer leuke, complexe en leerzame activiteiten op!

Gewenste profiel

Wil jij werkervaring opdoen binnen een grote retailorganisatie waar je met HR specialisten mag samenwerken en leren, dan is dit de werkomgeving voor jou!

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op met Jeroen Buitelaar, Manager HR Support. Dit kan telefonisch of per WhatsApp op 06 13 32 71 31 of via de e-mail, jbuitelaar\@detailresult.nl

Detailresult Services B.V.

Of het nu gaat om de supermarktmanager bij DekaMarkt, de vakkenvuller bij Dirk of om de IT-manager bij Detailresult Groep: iedereen die werkt voor een van de bedrijven van Detailresult Groep verdient een juiste en tijdige loonbetaling. De afdeling HR zorgt voor het totale proces, van het opstellen van de arbeidsovereenkomst tot de uitbetaling van het salaris. En alles wat daaromheen nodig is om een goed HR-beleid te realiseren. Bovendien zorgen we voor de uitvoering van HR-activiteiten van het gelieerde bedrijf Dirck III.
Als we het bij de afdeling HR over onze klanten hebben, hebben we het bijna altijd over onze collega’s. Wij zorgen dat deze interne klanten kunnen rekenen op een goed georganiseerd human resources beleid. Zodat wij er andersom op kunnen rekenen dat ze alles op alles zetten om de consument van hun winkelformule de beste kwaliteit, de beste prijs en de beste service te bieden.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-12-2022