Nu solliciteren

Uitdagende stage Communicatie in Zwolle

Functie Medewerker communicatie
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Zwolle, Nederland
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Studeer je en ben je op zoek naar een uitdagende communicatie meewerkstage?

Zoek je een stage waarbij je in korte tijd veel ervaring opdoet? En wil je bovendien graag aan de slag bij een professionele organisatie met een sterk merk? Dan hebben wij een prachtige kans voor je. Als stagiair Communicatie bij dit bedrijf is het jouw uitdaging om met de kennis en ervaring die je tot nu toe hebt opgedaan tijdens je opleiding, een toegevoegde waarde te zijn voor het team communicatieprofessionals. Je werkzaamheden zijn zeer divers, waardoor je tijdens je stage een goed beeld krijgt van de taken en activiteiten van een communicatieafdeling. Daarnaast krijg je veel ruimte om jouw stage tot een succes te maken.

Werkzaamheden

Je werkt actief mee met onze communicatieprofessionals en houdt je onder meer bezig met de dagelijkse werkzaamheden van een communicatieafdeling, zoals:

Gewenste profiel

Je bent een HBO student(e) Communicatie of studeert een vergelijkbare richting en kunt goed schrijven. Dat wil zeggen: zowel correct Nederlands als aantrekkelijke en duidelijke teksten. Je bent van nature nieuwsgierig, maar kunt ook goed luisteren. Verder ben je communicatief vaardig, nauwkeurig en enthousiast, en houd je van aanpakken en regelen.

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023