Nu solliciteren

Stagiair Marketing & Communicatie gezocht bij dit bedrijf

Functie Stagiair Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking op fulltime basis.
Stagevergoeding € 409
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

DC Klinieken zoekt een stagiair voor de afdeling marketing en communicatie. Wil je kennis en ervaring opdoen bij een organisatie die er écht toe doet? En ben je beschikbaar voor een periode van minimaal vier maanden? Dan ben je van harte welkom!

Werkzaamheden

De marketing- en communicatieafdeling bij DC Klinieken bestaat uit zeven collega’s. Samen zorgen wij ervoor dat DC Klinieken op een juiste manier gepositioneerd wordt richting onze drie belangrijkste doelgroepen: onze patiënten, onze verwijzers en onze (nieuwe) medewerkers. Jij gaat je bezighouden met zowel onze interne als externe communicatie. Dat betekent dat je:

\ Je werkt veel samen met collega’s binnen en buiten je team en hebt contact met allerlei afdelingen. Uiteraard staan je collega’s van communicatie voor je klaar om je te begeleiden. Een mooie kans om kennis te maken met alle aspecten van het marketing- en communicatie vak!

DC Klinieken als werkgever

Wij zijn een landelijke keten van Zelfstandige Behandel Centra. Met meer dan 500 zorgprofessionals bieden wij bij 13 locaties laagcomplexe zorg. Patiënten kunnen bij ons terecht voor onder meer maag-en darmonderzoeken, huid & allergie, pijnzorg en radiologie. Deze patiënten helpen we binnen een week in een vriendelijke en veilige omgeving. Daar staan wij voor: Goede zorg, nu!

Gewenste profiel

Jij doet een (hbo/wo) studie communicatie, marketing, creative business of iets vergelijkbaars. Je hebt oog voor detail en kunt netjes werken. Samenwerken vind je leuk en je bent sociaal vaardig.

Wat bieden wij

Werken bij DC Klinieken betekent dat je werkt bij een Great Place to Work. Net als in 2021 mogen wij in 2022 deze naam weer dragen. En daar zijn we trots op. Wat houdt werken bij onze Great Place to Work-organisatie in?

Enthousiast geworden?

Of heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters (Nathalie Slager of Lot van der Eng) via 06 - 45 20 92 72. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

DC Groep B.V.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023