Nu solliciteren

Marketing Meewerkstage beschikbaar bij dit bedrijf!

Functie Marketing Meewerkstagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Beveland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Introductie

Ben jij een op zoek naar een leerzame en uitdagende marketing stage waarbij je niet alleen koffie hoeft te halen maar echt meedraait met ons marketingteam? Dan zoeken wij jou als Marketing Stagiair bij dit bedrijf!

Werkzaamheden

Als Marketing Stagiair bij dit bedrijf ben je de spil in het web binnen het marketingteam. Samen met de Online Marketeer, Data Marketeer, Content Creator en Grafisch Vormgevers voer je diverse marketingactiviteiten uit voor de merken Lovens en Dutch ID. De projecten zijn divers en lopen van consumentenonderzoek tot het beheer van social media content. Je denkt mee aan het invullen van diverse marketingcampagnes, schrijft pakkende teksten en vindt bijpassende media. Je ondersteunt bij de productie van content en zorgt dat alles op rolletjes loopt tijdens beurzen. Je bent verantwoordelijk voor de marketingmailbox en zorgt dat websites altijd up-to-date zijn.

Jouw overige taken als Marketing Stagiair zijn:

Gewenste profiel

Als Marketing Stagiair heb je een goed conceptueel en analytisch denkvermogen. Je volgt een Hbo-opleiding in de richting van communicatie, marketing of media. Je bent goed in plannen en organiseren en laat graag jouw creativiteit zijn gang gaan. Daarnaast beschik je over:

Wat bieden wij

Wie zijn wij?

Wij geloven in een wereld met duurzame e-mobiliteitsoplossingen. Onafhankelijk vervoer voor ultieme vrijheid en plezier voor iedereen. Onze missie: “het bouwen van superieure e-bikes voor de ultieme rijervaring en alledaags geluk”.

Optima Cycles is onder andere fabrikant van Dutch ID en Lovens. Onze producten worden uitgeleverd aan verkooppunten in Nederland, België, Finland en Duitsland. Echt vakmanschap zit in ons DNA. We hebben eigen fabrieken in Beverwijk (Nederland) en Taichung City (Taiwan).

Jouw Optima collega’s herken je omdat ze dagelijks vol passie aan de slag gaan, samenwerken, flexibel en ambitieus zijn. Onze cultuur kan je het beste omschrijven als informeel, no-nonsens en typeert zich door echte aanpakkers.\ \ Zie jij jezelf in deze functie?

Solliciteer dan door je CV en volledige motivatie aan ons te sturen via personeelszaken@optima-cycles.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Samantha Hoogeland: +31(0)251 261222.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Optima Cycles B.V.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en distribueren van hoogwaardige e-bikes, e-cargo bikes en kinderloopfietsen. We leveren producten van zeer hoge kwaliteit én met een state-of-the-art design. Zo stimuleren we mensen om vaker de auto te laten staan.
Vakmanschap zit in ons DNA. Onze merken worden van A tot Z in huis ontwikkeld, getest en met de hand geproduceerd. We beheren zelf de totale keten: van ontwerp, productie tot assemblage. Daardoor garanderen we kwaliteit en zijn we snel en wendbaar. Met een eigen fabriek in Beverwijk en een zusterbedrijf in Taiwan, hebben wij een unieke positie in de fietsindustrie.
Door goed te luisteren naar de feedback en rijervaringen van onze klanten, en onze dealers, weten we precies hoe onze producten gebruikt worden en wat onze klanten ervaren. Die kennis passen we direct toe bij onze productontwikkeling.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023