Nu solliciteren

Stagiair(e) Backoffice Sales gezocht bij dit bedrijf in Ankeveen

Functie Stagiair backoffice Sales
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Ankeveen
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Tijdens de stage doe je ervaring op in backoffice en verkoopwerkzaamheden en alles wat daarmee te maken heeft. Veel telefonisch- en mailcontact met (buitenlandse) klanten die met allerlei soorten (aan)vragen bij je komen. Hoe kan je deze klant met deze specifieke vraag het beste helpen? Je leert zelfstandig werken in een mooi team waar samenwerking erg belangrijk is.

Daarnaast zal je de (e-mail)salesmap van de backoffice mede beheren en de (export)salesmanagers ondersteunen met o.a. het verwerken van verkooporders.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Pos Service Holland is een internationale groothandel op het gebied van startmotoren en alternatoren. Met vestigingen in Nederland, Polen, Frankrijk, Spanje, Taiwan en China en vertegenwoordiging vanuit verschillende landen bedient PSH haar klanten wereldwijd.

Ben je enthousiast en vind jij jezelf in onze profielomschrijving? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. Stuur dan je CV naar pz@psh.nl

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.psh.nl of bekijk onze bedrijfsfilm https://www.youtube.com/watch?v=jxOOrUk85y4

Pos Service Holland BV

Groothandel in startmotoren en dynamo's

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023