Nu solliciteren

Top Stagebedrijf - Marketeer gezocht

Functie Stage Marketeer
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Ede
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de marketing? Kom dan bij dit bedrijf werken. Zeg maar gerust: als aankomend professional. Als stagiair draai je volop met ons mee. Je mag dan stage lopen, we nemen je serieus en wij begrijpen hoe waardevol het is vo­or jouw toekomst om een goede stageplek te bemachtigen. Je bent bij ons aan het perfecte adres!

Ons sterk groeiende familiebedrijf bestaat uit enkele mooie ondernemingen.

Werkzaamheden

Tijdens deze stage ligt de focus zowel op digital als op offline marketing. Je beheert de website, werkt mee aan nieuwe websites, maar werkt ook mee aan brochures. Je ondersteunt bij de interne communicatie maar mag ook meewerken aan nieuwe projecten zoals beurzen e.d.. Zo leer je allerlei facetten van marketing kennen en ontdek je waar jouw interesse ligt voor je verdere loopbaan.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Delektro

Klanten verrassen met aandacht voor details. Dat is onze missie. En da’s werk voor gedreven professionals. Voor rasechte teamplayers zoals jij, die het gaaf vinden om samen met collega’s topkwaliteit te realiseren. Natuurlijk met producten en technologieën van A-merken. Want daarin lopen we graag voorop.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-1-2023