WO communicatiestage Amsterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 16 - 30 weken 16 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 600 per maand
    Op basis van full-time inzetbaarheid
Taakomschrijving

Dit bedrijf is een strategisch adviesbureau dat zich specialiseert in public affairs en communicatie. We hebben een hoofdkantoor in Amsterdam en een tweede kantoor in Den Haag. We helpen organisaties met advies, intelligence en management. We leveren klanten maatwerk en ondersteuning. Dit bedrijf onderscheidt zich van andere adviesbureaus door de combinatie van advies en intelligence en waar mogelijk de integrale benadering van public affairs en communicatie.

Werkzaamheden

Dit bedrijf is op zoek naar een communicatie stagiair die graag ervaring op wil doen in de strategische advieswereld. Als stagiair houd je je bezig met het doen van inhoudelijk onderzoek en ondersteun je bij de werkzaamheden van onze adviseurs en het adviseren van onze klanten. Dit bedrijf is een strategisch adviesbureau dat zich specialiseert in public affairs en communicatie. We helpen organisaties met advies, intelligence en management. We houden ons onder andere bezig met positionerings- en profileringsstrategie, mediatraining, crisiscommunicatie, reputatie- en stakeholdermanagement. We hebben een hoofdkantoor in Amsterdam en een tweede kantoor in Den Haag. We leveren klanten maatwerk en ondersteuning. Dit bedrijf onderscheidt zich van andere adviesbureaus door de combinatie van advies en intelligence en waar mogelijk de integrale benadering van public affairs en communicatie. Dit bedrijf biedt klanten graag het beste advies en zoekt hierbij voortdurend naar mogelijkheden voor vernieuwing.

In dat kader willen we graag drie verschillende stageplekken aanbieden:

  • We willen één vrije stageopdracht aanbieden. We zijn benieuwd naar wat voor inzichten de frisse blik van een stagiair mee kan brengen. Samen gaan we op zoek naar een onderzoeksvraag die we beide interessant vinden om samen te onderzoeken. 

  • We willen twee concrete opdrachten aanbieden die een stagiair samen met ons gaat onderzoeken. We willen graag meer inzicht in de rol van de communicatieafdeling en de toegevoegde waarde die zij voor een organisatie levert. De mogelijke meetbaarheid van die waarde en de doelen die de afdeling zich stelt zijn hierin speerpunten.

  • We willen graag meer inzicht in de verbinding tussen de communicatie- en public-affairsdisciplines op inhoudelijk en organisatieniveau binnen organisaties. Die verbinding varieert van de afstemming op doelen tot samenwerking op operationeel niveau.

Met deze inzichten kunnen we onze opdrachtgevers van waardevolle input voorzien en kunnen we hen nog beter ondersteunen.

Gewenste profiel

WO werk- en denkniveau.

Affiniteit met maatschappelijke ontwikkelingen, actualiteiten, media en organisaties.

Onze kernwaarden definiëren wij als vernieuwend, gedreven en fun-to-work-with. We zoeken een stagiair die dit aanspreekt en die daaraan kan en wil bijdragen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Amsterdam, Nederland