Filmen en monteren in Den Haag!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 18 - 24 weken 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

In het dit bedrijf team gaan wij voor aantrekkelijke en kwalitatieve video's met een echte Haags stempel. Onze medewerkers zijn de basis voor de videoproducties en een sterke kring van collega filmmakers uit ons netwerk werkt met ons samen als we meer dan vier handen nodig hebben. Zo zorgen wij samen voor de dit bedrijf kwaliteit.

Een goede video is niet alleen af te vinken met goed beeld en kloppende inhoud. Video is vooral veel gevoel. Het gevoel pakken op de juiste manier voor de juiste doelgroep, dit is voor ons de essentie van het produceren en filmen/monteren van een goede video die aansluit bij ons uiteenlopende klanten.

Werkzaamheden

We hebben een toffe werkplek in Den haag Moerwijk. We filmen meerdere dagen per week op locatie. Moeten al die beelden natuurlijk verwerken en kunnen wel wat creativiteit en verse input gebruiken.

Jij zal dus als camera assistent meelopen en meehelpen met de montages. Als je laat zien hoe goed je al kunt monteren, dan zetten we je al snel echt aan de slag!

Gewenste profiel

Monteren in Adobe Premiere. Basiskennis Photoshop. Technische basiskennis video camera. Wij werken met Sony.

Wat bieden wij

Klein team, je leert dus veel. Je mag snel mee op locatie. Als je laat zien dat je wat kunt, kun je hier je creatieve ei wel kwijt!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Den Haag, Nederland