Wil jij afstuderen op Recruitment, Marketing Recruitment, HRM of Big Data in Nieuwegein mét baangarantie?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Afstudeerders Recruitment, Marketing Recruitment, HRM of Big Data.
Topstage
  • Wanneer
    Ingetrokken 16 - 26 weken 28 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage
  • Salaris
    € 500 per maand
  • Topstage
    Hoge stagevergoeding Baanaanbod Scriptiebegeleiding Aanvullende trainingen
Taakomschrijving

Over dit bedrijf

dit bedrijf vindt talenten en de opdrachten die daarbij horen, zorgt voor binding met alle betrokkenen, geeft iedereen ruimte om te groeien, maar is er ook voor de doorstroming: Total Talent Flow.

Want mensen vormen de bloedsomloop van een succesvolle organisatie. Met een continue stroom van talent zorgt dit bedrijf voor blijvende groei voor zowel professionals als partners en opdrachtgevers.

Over dit bedrijf :: dit bedrijf

Werkzaamheden

Voor de afstudeerperiode van februari t/m juni organiseert Stageplaza in samenwerking met dit bedrijf een speciaal afstudeertraject voor studenten die ná hun studie interesse hebben in een baan bij dit bedrijf.

Na een goede inwerkperiode ga je werken en je afstudeeronderzoek doen op de recruitment afdeling van dit bedrijf. De verhouding tussen het werken op de afdeling en je onderzoek zullen we samen afstemmen. Meestal gaan we voor een 3/2 verhouding tussen praktische werkzaamheden en onderzoek. Zo is er voldoende tijd is voor het onderzoek, maar leer je ook het dit bedrijf en de werkzaamheden kennen, zodat we hopelijk na de stage nog meer voor elkaar kunnen betekenen.

We bieden goede interne scriptiebegeleiding en kunnen ook onze partner ScriptieMaster inhuren. Want natuurlijk is (goed) slagen voor je opleiding het belangrijkste!

Baangarantie!

Eenmaal afgestudeerd en geslaagd voor je studie? Dan biedt dit bedrijf jou bij wederzijdse tevredenheid de mogelijkheid om te blijven werken als fulltime medewerker en staat een ambitieuze carrière vol met doorgroeimogelijkheden op je te wachten! Er zijn veel vast functies mogelijk na het afstuderen en we kijken natuurlijk naar jouw wensen en kwaliteiten.

Denk aan bijvoorbeeld: Recruiter, Marketeer, HR Businesspartner, Leveranciersmanager, Data consultant en nog veel meer mogelijkheden.

Mogelijke Afstudeeronderzoeken:

dit bedrijf heeft verschillende onderzoeken die wij graag laten uitvoeren. Uiteraard is het ook mogelijk om bij goede ideeën er in overleg er een vorm te geven samen.

1) Marketing recruitment

Onderzoeksdoelstelling: Advies geven over strategieën en tactieken die dit bedrijf kan inzetten om talent te vinden, aan te trekken, te betrekken en te koesteren. Zodanig dat met de voortdurende inspanningen om potentiële kandidaten te bereiken en te betrekken wordt voldaan aan de huidige en toekomstige talentbehoeften door gebruik te maken van de vele manieren van de moderne zoektocht naar talenten.

Bedrijfsdoelstelling: Het aantal gekwalificeerde kandidaten in de talentpijplijn van dit bedrijf vergroten waarmee voldaan kan worden aan de huidige en toekomstige talentbehoefte. Een grotere geoptimaliseerde talentenpool maakt meer zoekopdrachten mogelijk voor een groter klantenbestand.

2) Big Data – database aanbodzijde

Onderzoeksdoelstelling: Een grondige data-analyse om erachter te komen wat de kenmerken en drijfveren waren van de beste ingezette professionals. Wie zijn ze? Waar kwamen ze vandaan? Welke eigenschappen delen ze? Door de variabelen te achterhalen die consistent terugkomen bij de beste professionals weten we ook wie we in het vervolg moet zoeken en waar we ze moet zoeken.

Bedrijfsdoelstelling: Optimaliseren van de beste match, effectieve search.

3) Strategische personeelsplanning

Onderzoeksdoelstelling: Analyse huidige personeelsplanning, de veranderingen in de toekomst en een plan van aanpak. Wij zijn als dit bedrijf continu in beweging met een duidelijke toekomstvisie gericht op groei. Hoe richten we de organisatie zo in dat we klaar zijn voor de veranderingen? Dit vraagt veel flexibiliteit van de medewerkers.

Bedrijfsdoelstelling: Inzicht in de aansluiting tussen de (toekomstige) behoefte en de beschikbaarheid van personeel (aantallen, skills, kosten). Een efficiënt draaiende organisatie met juiste mensen op de juiste plek.

Gewenste profiel

  • Een leerzaam afstudeertraject waarbij je wordt opgeleid, werkt en je scriptie maakt.

  • Een stagevergoeding van € 500,- per maand.

  • Goede stagebegeleiding vanuit dit bedrijf.

  • Professionele scriptiebegeleiding verzorgd door dit bedrijf en indien nodig ook extern door ScriptieMaster.

  • Baangarantie voor na je je studie bij het goed doorlopen van het traject.

Wat bieden wij

  • Een leerzaam afstudeertraject waarbij je wordt opgeleid, werkt en je scriptie maakt.

  • Een stagevergoeding van € 500,- per maand.

  • Goede stagebegeleiding vanuit Cicrle8.

  • Professionele scriptiebegeleiding verzorgd door dit bedrijf en indien nodig ook extern door ScriptieMaster.

  • Baangarantie voor na je je studie bij het goed doorlopen van het traject.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Zakelijke dienstverlening
  • Middelgroot (50-249)
  • Nieuwegein, Nederland