Bedrijf zoekt een stagiair(e) Finance & Control!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 16 - 24 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 500 per maand
Taakomschrijving

Dit bedrijf is een jong en snel groeiend foodbedrijf. Wij produceren bake off brood van unieke kwaliteit, zowel biologisch als gangbaar. Dit doen we voor grote retailers in onder andere Nederland, Duitsland, België, Engeland en Ierland. Ons hoofdkantoor en daarbij een bakkerij met 2 productielijnen staat in Meppel en in november 2016 hebben wij een grote bakkerij overgenomen in Fulda (centraal Duitsland), welke opereert onder de naam Bio Breadness. Naast de productie van bake off brood hebben we ook ons eigen merk SlooOW: 100% natuurlijk en biologisch brood om thuis af te bakken.

Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel en we werken iedere dag hard om ons op deze punten te ontwikkelen. Op het gebied van innovatie zijn we continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en concepten waarmee wij onze klanten keer op keer willen verrassen.

Werkzaamheden

In deze uitdagende stage krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen in de rol van financieel medewerker. Zo ben je onder andere bezig met het inboeken van facturen en attendeer je de fiatteurs op het tijdig accorderen van de facturen. Daarnaast draag jij zorg voor een gestructureerd en ordelijk debiteurenbeheer. Het boeken van bankafschriften en het klaarzetten van betalingen kan onderdeel zijn van de werkzaamheden. Wekelijks wordt er een rapportage met financiële gegevens opgesteld waarin ook jij een bijdrage kan leveren. Kortom een stage met een breed palet aan werkzaamheden.

Gewenste profiel

Je bent een ondernemende HBO student die het niet erg vind om de handen uit de mouwen te steken. Met jouw pro-actieve houding weet jij de weg binnen het bedrijf snel te vinden en weten ook collega’s jouw snel te vinden. Je gaat zelfstandig aan de slag en je weet aan de bel te trekken zodra dit nodig is. Met jouw resultaatgerichtheid weet jij de werkzaamheden met succes af te ronden. Jouw cijfermatig inzicht en structuur zorgt voor een nette administratie.

Wat bieden wij

  • Elke dag verse bake off broodjes

  • Een stagevergoeding van € 500,- per maand (fulltime)

  • Werken in een informele en sterk groeiende onderneming

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Food & Beverages
  • Middelgroot (50-249)
  • Meppel, Nederland