Nu solliciteren

Stagiair content marketeer

Functie Content marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Capelle aan den IJssel, Nederland
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Het marketingplan staat klaar, die vertaal jij naar buiten met pakkende ideeën, woorden en beelden; jij verzint én creëert het!\ Een stage waarin je direct een waardevolle ervaring kan opdoen binnen de creatieve marketing in de breedste zin van het woord.

Werkzaamheden

Jouw stage bij ons

Door jouw creatieve initiatieven kleuren wij Nederland helemaal 'dit bedrijf blauw' en staan de sociale mediakanalen (Instagram en LinkedIn) als een huis. Jij leef helemaal op van het schijven van blogs en het creëren van beeldmateriaal waarmee wij ook de nieuwe website een nieuw uiterlijk kunnen geven. Uiteraard is jouw inbreng welkom voor het nieuwe uiterlijk! Mede door jou kan straks niemand meer om ons heen! Wil je daar een bijdrage aan leveren?

Gewenste profiel

Wie ben jij?

Wat bieden wij

Wij zijn een gespecialiseerd IT & Finance recruitment bureau en daarnaast dé loopbaanpartner voor IT & Finance professionals en klanten. Dit houdt in dat het bij ons niet stopt bij recruitment.

Voor IT & Finance professionals houdt dit in dat wij écht als volledige loopbaanpartner fungeren. Zij kunnen bij ons terecht voor een loopbaanpartnergesprek met een loopbaancoach, een werkwaardentest, opleidingen, cursussen en events op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je bent écht meer dan een recruiter!

Voor klanten betekent dit dat ze bij ons niet alleen terecht kunnen voor het recruitment, maar ook voor loopbaangesprekken met eigen/ingehuurd personeel, korting op opleidingen/cursussen voor persoonlijke ontwikkeling, deelname aan events gericht op persoonlijke ontwikkeling, DISC persoonlijkheidsanalyses en outplacement. Dit zorgt ervoor dat je een echte gesprekspartner kan zijn voor de klant.

Verder over ons:\ Onze organisatie is 22 werknemers groot met uiteenlopende leeftijden. Extern hebben wij 50+ consultants in het veld.\ Het team is energiek, niet vies van een potje tafeltennis of een borrel! Maandelijks hebben wij gezamenlijke lunches en borrels. Daarnaast gaan wij er regelmatig met elkaar op uit, denk hierbij aan VR racen/ gamen, een dagje naar de Efteling of zelfs reis naar Kopenhagen.

Kijk vooral ook op onze www.werkenbij-humansourcegroup.com website om een goed beeld te krijgen van ons.

Human Source Group

Locatie: Human Source Group, Rivium Boulevard 156, 2909 LK Capelle aan den IJssel

Wij zijn dé loopbaanpartner in IT. Dit houdt in dat het bij ons niet stopt bij recruitment. Wij willen bij zowel onze klanten als IT-professionals waarde toevoegen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Voor IT-professionals houdt dit in dat wij écht als volledige loopbaanpartner willen fungeren. Zij kunnen bij ons terecht voor een loopbaanpartnergesprek met een loopbaancoach, een werkwaardentest, opleidingen, cursussen en events op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Voor klanten betekent dit dat ze bij ons niet alleen terecht kunnen voor IT recruitment, maar ook voor bovenstaande dienstverleningen voor hun team en voor DISC persoonlijkheidsanalyses en outplacement.

- 18 werknemers intern, doelstelling: 2023 naar 30 en 2024 naar 40;
- 50+ consultants bij klanten;
- Leeftijden lopen uiteen van 24 tot en met 50 jaar;
- Tafeltennis competities;
- Maandelijks gezamenlijke lunches en wekelijks borrels;
- Regelmatig teamuitjes; reis naar Kopenhagen, VR racen, Efteling, escaperoom, uit eten, etc.

Kijk vooral ook op onze www.werkenbij-humansourcegroup.com website om een goed beeld te krijgen van ons.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023