Nu solliciteren

Uitdagende Marketing stage bij jong E-commerce bedrijf in Zwolle!

Functie Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Zwolle, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Op basis van 38 uur
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij alles leren op het gebied van online marketing binnen de grootste online platformen zoals Bol & Amazon? Wil jij je daarnaast ontwikkelen binnen een dynamische, platte en informele organisatie? Lees dan verder!

WIJ ZIJN

Een jong bedrijf dat met een portfolio van diverse merken (o.a. Dieux, Lumora, Awudha) bezig is om Europa te veroveren op het gebied van e-commerce. Dit doen we door een breed scala aan producten op een toegankelijke manier aan te bieden via …m en Amazon. Onze producten maken het leven van mensen in en om het huis nét even iets leuker en makkelijker. We zijn we op zoek naar een Talent Online Marketing.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

INTERESSE? 

Wil jij ons team komen versterken en ga je samen met ons de uitdaging aan? Solliciteer dan bij Frank Koelewijn via info@fkjtrading.nl. Voor eventuele vragen is Frank bereikbaar op: 06 10 68 41 81.

FKJ Trading

Wij zijn een jong ambitieus e-commerce bedrijf dat met diverse merken bezig is om Europa te veroveren op E-commerce gebied.

Dit doen we door een breed scala aan producten op een toegankelijke manier aan te bieden via Bol.com en Amazon. Onze producten maken het leven van mensen in en om het huis, nét even iets leuker en makkelijker.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 1-2-2023