Nu solliciteren

Dit bedrijf zoekt enthousiaste stagiairs voor afdeling Marketing & Communicatie en afdeling Organisatie & Evenementen

Functie Stagiair Marketing & Communicatie en Stagiair Organisatie & Evenementen
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amstelveen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij hebben vanaf september 2023 weer plek voor meerdere stagiairs. Zo zoeken we voor de afdeling Marketing & Communicatie een stagiair, maar ook voor de afdeling Organisatie & Evenementen. Als stagiair werk je zelfstandig én onder begeleiding mee aan de werkzaamheden van de afdeling. Het betreft een meeloopstage.

Het is de bedoeling dat je op veel verschillende projecten meedraait, zodat je voor jezelf een goed beeld krijgt van waar je goed in bent én waar je hart naar uit gaat. Het is in overleg ook mogelijk om eens een kijkje te nemen op een andere afdeling binnen de organisatie.

Neem voor meer informatie contact op via tel. …of stuur je cv met een korte motivatiebrief naar <…>. Sollicitatiegesprekken vinden doorlopend plaats.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kom jij onze organisatie versterken? https://schouwburgamstelveen.nl/nl/theater/over-ons/vacatures/

Schouwburg Amstelveen

Schouwburg Amstelveen is middelgrote, gerenommeerde schouwburg met drie zalen. Naast de grote zaal is er een kleine, vlakke vloer zaal en een bioscoopzaal. Jaarlijks bezoeken ruim 125.000 mensen een theater- of filmvoorstelling in Schouwburg Amstelveen. De theaterprogrammering is breed; van cabaret tot toneel en van muziek tot dans. In de Cinema worden arthousefilms, de betere bioscoop- en jeugdfilms vertoond. Naast alle reguliere voorstellingen organiseert de schouwburg diverse festivals, evenementen en congressen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-8-2023