Nu solliciteren

Uitdagend online marketing stage bij dit bedrijf in Amsterdam! (startdatum in overleg)

Functie (Online)Marketing/ content stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 28 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn een hard groeiende scale-up in Amsterdam Sloterdijk. Wij werken vanuit de visie dat verkoop het resultaat is van een relatie. Dit bedrijf is specialist in business-to-business leadgeneratie. Wij ontwikkelen inventieve campagnestrategieën waarbij stapsgewijs kennis wordt gedeeld met de doelgroep. Het LinkedIn platform vormt daarbij het fundament. Het communiceren van relevante informatie, op het juiste moment en aan de juiste doelgroep brengt onze klanten van koud contact naar een warme relatie. We werken met inmiddels 40 collega's in 5 landen voor 70 klanten waaronder BMW, Siemens, Nestlé, NS, EuroFiber, OutSystems, maar ook vele MKB bedrijven. Er heerst een work smart, play hard mentaliteit. Een gezonde mix van hard werken en plezier maken. Binnen onze groeiende organisatie hebben wij ruimte voor afstudeerstagiaires en meewerk stagiaires.

Werkzaamheden

Als marketing stagiaire houd je je vooral bezig met de marketingactiviteiten van dit bedrijf zelf. Je bent verantwoordelijk voor de groei van het aantal volgens op social media, contact leggen met onze doelgroep en het organiseren van kennis events.

Naast het uitbreiden van kennis, vaardigheden en ervaring. Krijg je ook voldoende ruimte voor het uitvoeren van een afstudeeropdracht. De vraagstelling voor de opdracht bepalen we in overleg.

Gewenste profiel

Wat neem jij mee? Wie ben jij?

Wat bieden wij

Wat bieden wij jou?

We leren je alle geheimen van LinkedIn en social selling. Daarbij leer je veel verschillende klanten kennen. Je gaat ervaren wat de dynamiek is binnen een grote corporate, maar ook snelle scale-ups zijn klant bij dit bedrijf. Heb je internationale ambities? Dan kun je ook internationaal ervaring opdoen!

We bieden je een leuke uitdagende leerzame stage periode, waarin je veel ervaring kunt opdoen en kunt werken aan een gave afstudeeropdracht.

Extra voordelen die de baan nog aantrekkelijker maken:

Wat kun je verwachten van de sollicitatie procedure?

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Maureen. E-mail:maureen@prospex.nl

Telefoon: 06 24251843

Reageren

Als jij hard werken niet schuwt, graag met ons successen viert en ‘digital’ jouw middle name is, stuur dan snel je CV en motivatie – in welke vorm dan ook – naar Maureen via bovenstaande contactgegevens.

Mocht jouw stage/afstudeerperiode eerder aanvangen dan augustus/september, geen probleem, neem ook dan contact met ons op.

Bedrijfspresentatie

ProSpex bv

Prospex is dé creatief specialist in omnichannel B2B-leadgeneratie. Met inmiddels honderden campagnes heeft prospex veruit de meeste ervaring in de zakelijke markt.

Prospex helpt klanten met diverse vraagstukken op marketing, sales en strategisch gebied. Miele, Canon, Microsoft, Nederlandse Spoorwegen, Nationale Nederlanden, Nestlé en vele andere grotere en MKB bedrijven kampen met de uitdaging: “Hoe zorg ik voor een zeer effectieve content marketing aanpak?” of “Hoe genereer ik nu direct kwalitatieve leads en bouw ik toch aan mijn lange termijn contactstrategie?"

De strikte B2B focus, de ervaren sales en marketeers en de bewezen prospex aanpak zijn de belangrijkste pijlers onder het succes van prospex. Prospex kent een professionele, commerciële, dynamische, en informele werkcultuur.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023