Nu solliciteren

Allroundstage Marketing & Communicatie bij opleidingsinstituut in Leeuwarden

Functie Stagiair(e) Marketing/ Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Leeuwarden, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Is marketing en communicatie helemaal jouw ding en lijkt het je leuk om stage te lopen bij een opleidingsinstituut? Ben je een (derde jaars) student Communicatie of Commerciële Economie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je start je dag op je werkplek in Leeuwarden. In je agenda staat voor vandaag een overleg met de social club. Daarna ga je gelijk aan de slag het creëren van leuke content voor de social kanalen. Je plaats daarna een artikel op de website. Samen met een collega bedenk je acties waarmee we nieuwe studenten gaan werven voor de techniek en uiterlijke verzorging en je plant deze acties in. Tussendoor vraagt iemand van de binnendienst of je iets op de website wilt aanpassen. Na de lunch zet je de materialen klaar die nodig zijn voor de open dag. Je hebt aangegeven dat je graag meer wilt leren over Indesign. Samen met je collega ga je zitten om deze skill verder te ontwikkelen en je oefent met een flyer. Je verzamelt daarna nog even de informatie die je morgen nodig hebt om thuis met je onderzoek aan de slag te gaan en dan zit jouw werkdag er alweer op.

dit bedrijf verzorgt de sales en marketing van het volwassenenonderwijs van ROC Friese Poort. Denk hierbij aan mensen die naast hun baan een opleiding volgen of zich willen omscholen naar een ander beroep. Het bedrijf telt ongeveer dertig werknemers. De afdeling Marketing & Communicatie telt vier mensen en een stagiair. Je werkt 4 dagen per week op ons kantoor in Leeuwarden of thuis en op vrijdag werk je een halve dag thuis aan je opdracht.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen is onderdeel van ROC Friese Poort en richt zich op het volwassenenonderwijs. De onderwijsinstelling biedt daarmee opleidingen, zowel mbo-opleidingen als branche erkende opleidingen, trainingen en cursussen aan voor de zakelijke en particuliere markt. Ook is scholing op maat (maatwerk) en scholing op locatie (incompany) mogelijk. Bedrijven, particulieren, werkenden en werkzoekenden kunnen bij Bedrijfsopleidingen terecht voor om-, her- en bijscholing, voor re-integratie en ondersteuning bij de vaardigheden en kennis van de student. ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen verzorgt scholingsaanbod op gebied van communicatie, inburgering, techniek, horeca, maritiem, veiligheid & BHV, zorg & welzijn en zakelijke dienstverlening.

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen heeft circa 35 medewerkers, die werkzaam zijn op de verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Tijdens de stage kom jij te werken op de afdeling Marketing & Communicatie, waar je volop kunt meedraaien op de afdeling. Door de leuke en inspirerende werkomgeving met veel jonge collega’s, is er veel contact en persoonlijke begeleiding. Hierdoor hangt er een goede sfeer binnen het bedrijf.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 1-8-2023