Nu solliciteren

Uitdagende development stage in Nijmegen

Functie Software developer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Nijmegen, Nederland
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn een klein maar gezellig team bestaande uit jonge enthousiaste mensen met passie voor hun vak. Qubiqx is een online marketingbureau en wij houden ons bezig met het maken van websites, webshops en webapplicaties. Maar ook met SEO, SEA, copywriting en conversieoptimalisatie.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Dashed

We are Dashed. Een full service development en online marketing agency. We voorzien onze klanten van maatwerk oplossingen. We bouwen slimme en effectieve online oplossingen voor bedrijven die durven te investeren in online succes.

Dat doen we onder andere met websites, webshops en webapplicaties en sinds kort ook met SEO, SEA, CRO, copywriting en social media marketing. Dashed verzorgt kick-ass oplossingen die werken, zonder dat we het persoonlijk contact met onze klanten uit het oog verliezen.

We zijn aantoonbaar betrouwbaar, snel en flexibel. We hebben ervaring met gevoelige data en kunnen er veilig mee werken, ook als ‘ie big is. We stellen ons proactief en meedenkend op. Je bent bij Dashed verzekerd van eerlijk advies, ook wanneer het niet in ons voordeel is.

Je hoeft ons niet zomaar te geloven. Neem maar eens een kijkje naar onze laaiend positieve reviews en cases voordat je contact met ons opneemt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023