Meewerkstage Sales/Marketing | dit bedrijf

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 104 weken 24 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stage? dit bedrijf biedt diverse stage plekken waarbij je diverse commerciële werkzaamheden kunt oppakken. Een stage traject bij dit bedrijf biedt uitdaging en zelfontwikkeling binnen een jong team!

Werkzaamheden

Je werkt samen met collega's aan diverse commerciële vraagstukken. Hierbij heb je direct contact met klanten, prospects en leads. Daarnaast denk je mee over het verbeteren van verkoopprocessen.

Gewenste profiel

Je hebt affiniteit met IT/software en bent commercieel ingesteld. Je bent sociaal, commercieel en vindt het leuk om binnen een (kleine) snel groeiende organisatie te mee te werken. Je pakt je verantwoordelijkheden en draagt met samen met collega's bij aan het resultaat van het bedrijf.

Wat bieden wij

Dit bedrijf biedt een uitdagende stage waarbij je van A tot Z wordt meegenomen in het verkoopproces. Daarbij is er ruimte om eigen initiatieven te bespreken en testen bij echte leads/prospect of klanten.

Wij zijn op zoek naar een commerciële jongeman of jongedame die leergierig, ambitieus en sociaal is en die zichzelf wilt ontwikkelen binnen de wereld van sales/commercie.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

DPM Signage

DPM Signage

DPM Signage is een totaalleverancier van narrowcasting oplossingen. Oplossingen in de breedste zin van het woord, want niet alleen wordt het systeem geleverd inclusief montage maar ook worden klanten desgewenst geholpen met gebruiksvriendelijke software en content creatie. Hierdoor kan iedereen makkelijk uit de voeten met het creëren van passende content. Daarnaast zorgt DPM Signage ervoor dat informatie op eenvoudige en betaalbare wijze beschikbaar kan worden gesteld, waardoor content nog makkelijker en completer te maken is. DPM Signage in-een-notendop: met een doelgerichte werkwijze, kalme aanpak en een netjes voorkomen, toegankelijkheid creëren.