Horeca Toppers Gezocht!!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 6 - 26 weken 12 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Wij zijn een jong bedrijf en bestaan pas 7 jaar. wij hebben er bewust voor gekozen onze focus eerst op het goed laten draaien van ons restaurant te richten. Nu wij hier tevreden over zijn willen wij onze focus uitbreiden op leerlingen/stagiaires.

Wat wij kunnen bieden is een unieke leerplaats waar jij als leerling alle ruimte krijgt om je horeca carrière in de door jouw gekozen richting te starten of om jezelf verder te ontwikkelen.

Werkzaamheden

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag, onze werktijden verschillen dagelijks. De keuken is geopend vanaf 12:00 tot 21:00 en het restaurant opent om 10:00, de sluitingstijden hangen af van het tijdstip dat de laatste gasten weggaan, dit kan dus van dag tot dag variëren

De dagelijkse werkzaamheden kunnen variëren tussen het draaien van een lunch of diner dienst of dranken en cocktails maken achter onze uitgebreide bar. Ook hebben wij regelmatig partijen en bruiloften waar the sky the limit is!!

Gewenste profiel


Wat bieden wij

Binnen dit bedrijf is er veel ruimte voor eigen inbreng, dus laat je inspireren en kom maar op met je ideeën! Indien je je stage positief afsluit is er zeker een mogelijkheid tot een vaste aanstelling

Je werkkleding krijg je van ons en daar zitten verder geen kosten aan verbonden. Het is daarna je eigen verantwoordelijkheid om deze elke werkdag fris & fruitig mee te nemen. Ook verzorgt de keuken voor jou de lunch en diner afhankelijk van je starttijd.

qua openbaar vervoer is de regeling niet ideaal daarom bieden wij in overleg de mogelijkheid tot meerijden of ophalen bij een van de dichtstbij zijnde stations of bushaltes.

Je hebt bij ons recht op een passende stagevergoeding!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Horeca en toerisme en reizen
  • Klein (10-49)
  • Dronten, Nederland