Dit bedrijf is op zoek naar een stagiair Entertainment Boekingen

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 18 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

dit bedrijf is per augustus 2024 op zoek naar een stagiair Entertainment Boekingen. Het is een fulltime stage voor minimaal 20 weken.

Wie zijn wij?

dit bedrijf verzorgt de boekingen voor een breed scala aan acts: live-bands, DJ’s, artiesten, personalities en urban-acts. Deze artiesten treden op in de meest uiteenlopende evenementen zoals festivals, poppodia, clubs, maar ook in het zakelijke segment zoals bedrijfsevenementen en privéfeesten. Dit bedrijf behoort tot één van de grotere boekingskantoren van Nederland. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast heeft dit bedrijf een vestiging in Antwerpen.

Bij dit bedrijf werkt een team van professionele boekingsagenten die de live-carrières van (internationale) artiesten ontwikkelen door ze op een relevante wijze te koppelen aan klanten en publiek.

Werkzaamheden

Als stagiair(e) Entertainment Boekingen ondersteun je de gehele afdeling bij boekingen, communicatie en conceptontwikkeling voor onze grote accounts. Je leert het boekingstraject van A tot Z, doet kennis op binnen de financiële afhandeling van een event en je hebt contact met klant, artiest & management. Je bent onderdeel van een jong en dynamisch team en krijgt inzicht binnen alle facetten van onze organisatie. Dat betekent dat jij je onder andere bezighoudt met:

Aanspreekpunt voor artiesten en klanten

Opvragen van faciliteiten en draaiboeken

Onderhouden van artiestenpagina’s van onze acts op de website van dit bedrijf

Up-to-date houden van ons boekingssysteem

In- en outbound telefoon- en email verkeer

Verzenden van promotiemateriaal aan klanten

Creëren en ontwikkelen van nieuwe concepten

Verzamelen en verwerken van evaluaties van klanten en tourmanagers n.a.v. optredens

Bezoeken en evalueren van events (incidenteel)

Je loopt stage in een sfeervolle en levendige werkomgeving, waar je het reilen en zeilen van een boekingskantoor tot in de puntjes leert kennen. Je krijgt een stagevergoeding en als secundaire voorwaarde kun je gratis naar optredens van de artiesten die exclusief onder dit bedrijf vallen.

Gewenste profiel

Wat vragen we van jou?

Je volgt een HBO -studie, bij voorkeur op het gebied van Media & Entertainment, Events en Hospitality en je bent in staat om zelfstandig en nauwgezet te werken. Je hebt een uitstekende uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal. Je bent doortastend en in staat om op creatieve wijze diverse informatie te verzamelen, te interpreteren en te verwerken ten behoeve van commerciële doeleinden. Daarnaast heb je affiniteit met de entertainment- en muziekbranche en volg je de laatste trends, releases en ontwikkelingen binnen deze markt.

Enthousiast?

We kijken uit naar je sollicitatie! Die kun je sturen naar info@atbookings.com ter attentie van Heleen Prins.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

AT Bookings

AT Bookings

AT Bookings verzorgt de boekingen voor een breed scala aan acts: live-bands, DJ’s, artiesten, personalities, social influencers en urban-acts. Deze artiesten treden op in de meest uiteenlopende evenementen zoals festivals, poppodia, clubs, maar ook in het zakelijke segment zoals bedrijfsevenementen en privéfeesten. AT Bookings behoort tot één van de grotere boekingskantoren van Nederland. Het hoofdkantoor van AT Bookings is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast heeft AT Bookings een vestiging in Antwerpen.
Bij AT Bookings werkt een team van professionele boekingsagenten dat de live-carrières van (internationale) artiesten ontwikkelt door ze op een relevante wijze te koppelen aan klanten en publiek.