Ervaring opdoen binnen een snel groeiende organisatie met een pragmatische en ondernemend team gefocust op innovatie en duurzame oplossingen voor circulaire economie en klimaatneutraliteit?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 300 - € 400 per maand
Taakomschrijving

Wil je een stageplek waarbij je vaardigheden kan opdoen binnen een snel groeiende organisatie met een pragmatisch en ondernemend (internationaal) team gefocust op innovatie en duurzame oplossingen voor een circulaire economie en klimaatneutraliteit?

Wil jij betekenisvol werk doen met impact en stagelopen in een corporate omgeving? Dan is deze stage bij dit bedrijf JOUW stageplek!

Werkzaamheden

Wat is er niet bij ons te doen?

\ Omdat we een snel groeiende organisatie zijn en nu net 1 jaar bestaan, zijn er volop werkzaamheden waar jij je dagen ruimschoots mee kunt vullen. En dit zijn leuke relevante werkzaamheden want bij dit bedrijf zien we jou echt als een collega dus verwachten wij van jou net zoveel gedrevenheid en plezier in je werk als wat wij doen.

\ Uiteraard zal je praktijkbegeleidster, de officemanager, je eerst helemaal wegwijs maken binnen de organisatie en maak je kennis met alle collega's zowel op kantoor in Heerenveen als met onze internationale collega's. \ Je praktijkbegeleidster (…) heeft al meerdere stagiaires mogen begeleiden en weet als geen ander wat jij als tijdens je stage nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en je alle werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren. \ \ Wat dit voor werkzaamheden zijn? \ Echt allerhande werkzaamheden die je van een volwaardige officemanager kunt verwachten. Dus van het ondersteunen van de directie door hun zakenreizen te organiseren, bijwonen en vastleggen van interne overleggen, vergunningen regelen, ondersteunen van MarCom- collega, een uitje voor het hele team bedenken en organiseren, offertes opvragen bijvoorbeeld van een leaseauto tot archiveren van contracten. \ \ En wellicht heb je zelf nog dingen die je wilt leren, dan gaan we er alles aan doen om dit mogelijk te maken!

Gewenste profiel

  • Er is binnen dit bedrijf een hoge drive aanwezig, het is een platte organisatie waarin snel besluiten genomen worden. Daarom zijn we op zoek naar een stagiair die een hoge mate van energie heeft en (wil leren om geheel) zelfstandig en onafhankelijk te werken;

  • Je hebt een daadkrachtige persoonlijkheid en van nature communiceer je makkelijk;

  • Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: zelfstandigheid, flexibiliteit, inzet, gestructureerd, improvisatievermogen en bovenal een gezellige collegiale instelling;

  • Het is cruciaal dat je naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift je ook in het Engels goed kunt communiceren;

  • Je wilt graag dingen leren, je beseft maar al te goed dat het aan jou is om alles uit deze stage te halen want het is JOUW stage! dit bedrijf biedt alle mogelijkheden, Liesbeth begeleidt je maar JIJ, en echt alléén jij kan je stage tot een succes maken!

Wat bieden wij

  • Tsja, een leukere, meer dynamische en leerzame stage in jouw toekomstige vakgebied kan ik niet bedenken
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Heerenveen, Nederland