Nu solliciteren

Ondernemende Business Development Stage bij Snelgroeiend Evenementenbureau in Utrecht

Functie Stage Business Development
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij ondernemend, kom je met creatieve oplossingen en heb je affiniteit met events en recreatie? Wil je daarnaast stage lopen bij een bedrijf waar je mag meedenken en denk, dus echt impact maken?

Dan zoeken wij jou! We zoeken een ondernemende stage Business Development die ons gaat helpen om ons aanbod van (city)games uit te breiden en deze in de markt te zetten.

dit bedrijf is onderdeel van de PUB Events familie en bevat naast dit bedrijf de labels QuizPub (www.quiz-…), OutdoorPub (www\…) en FEMZ (www\…). We zijn een jong snelgroeiend bedrijf en hard op weg om het beste creatieve recreatie- en eventbureau van Nederland te worden.

Onze missie is mensen verbinden door het creëren van een gezamenlijke herinnering. Wordt jouw stage ook een onvergetelijke herinnering waarbij je in een persoonlijke en gezellige sfeer jezelf ontwikkeld?

Dit willen we doen door 200.000 mensen per jaar een onvergetelijk event te laten beleven. Hiervoor bieden we verschillende soorten events aan voor bedrijven en groepen van …deelnemers.

Via ons label OutdoorPub bieden we momenteel een aantal (city)games aan. Denk aan Ontmasker de Mol of Escape the City. Deze games willen we uitbreiden en beter in de markt zetten.

Werkzaamheden

Je gaat samen met ons het aantal (city)games verder uitbreiden en daarnaast bestaande games in de markt zetten zodat we hier nog meer deelnemers mee kunnen verassen

Samengevat:

Uitbreiden assortiment

In de markt zetten

Gewenste profiel

We zijn op zoek naar een ondernemende student, die initiatief pakt en doorgaat als het tegen zit. Een student die creatief meedenkt en meewerkt in ons jonge bedrijf:

Verder heb je de volgende kwalificaties

Wat bieden wij

Wij bieden jou een plek om van dichtbij ondernemerschap te ervaren en een jong creatief bedrijf te zien groeien.

Bedrijfspresentatie

artpub

ArtPub is het bekenste label van ons snelgroeiend bedrijf. Naast ArtPub voeren we de labels QuizPub, OutdoorPub en PUB Events. We hebben de ambitie om het entertainment merk van Nederland te worden. We staan voor verbinden van plezier, creativiteit, horeca, consumenten en bedrijven. Dit doen we door het organiseren van verschillende soorten events. Denk hierbij aan creatieve workshops als schilderen, graffiti, handletteren tot aan Pubquizzen, city-games, festivals en sinds kort ook Outdoor en Actieve events.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023