Nu solliciteren

Online Marketeer (Stage, HBO/WO) in Heerhugowaard

Functie Online Marketeer (Stage, HBO/WO)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Heerhugowaard, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Leer online marketing van echte specialisten!

Wil jij stagelopen in een jong bedrijf en kennis maken met zoekmachine marketing (SEO en SEA) en andere vormen van online advertising? Lees dan vooral verder!

Over Ads & Impact

Wat doen we precies? In het kort: We stuwen met een team van 7 collega’s de groei van onze opdrachtgevers. Dit doen we door onze specialistische kennis en ervaring op het gebied van online marketing daadkrachtig in te zetten. En dat werkt! Inmiddels vertrouwen 60 bedrijven ons hun online marketing budgetten toe en hebben daar geen spijt van.

Naast het zelf uitvoeren van onder andere specialismes als SEA (Google Ads) en SEO, Facebook/Instagram Ads, LinkedIn Ads en display campagnes zijn we vooral een online marketing partner. Een partner met een ondernemende houding die ook vooruitgang stuwt op het gebied van online strategie, en websiteontwikkeling. Met als doel het maximaliseren van groei en het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Wat maakt Ads & Impact uniek?

Dat vatten we samen in één woord, namelijk: “vakmanschap”. We zien online marketing als een ambacht en dat verbinden we aan een standaard die we hoog houden. We hebben daar onze eigen uitgangspunten voor uitgewerkt. Onze centrale missie is dan ook:

“Online performance marketing vakmanschap verspreiden zodat opdrachtgevers, op een inhoudelijke en betrouwbare wijze, hun maximale groeipotentieel kunnen benutten.”

Dit doen we door het aannemen van ervaren consultants die elders ruime ervaring hebben opgedaan. Om vervolgens zo nu en dan een high-potential starter of junior aan te nemen die we opleiden tot vakman of vakvrouw. En dat alles in een ambitieuze maar toch ook zeer sociale werksfeer.

Werkzaamheden

Waarom een stage in performance marketing?

We zijn doorlopend op zoek naar het beste online marketing talent in de regio Alkmaar/Heerhugowaard. Onderdeel daarvan is dat we ons team willen aanvullen met één stagiair. Voor jou is het een geweldige stage waarin je alles leert rondom performance marketing expertises. Een nog altijd stijgende vraag naar online performance marketing dienstverlening laat zien dat je kiest voor een werkveld met heel veel mogelijkheden. Voor ons is het geweldig om jou te enthousiasmeren voor een carrière in online marketing. Plus, we kunnen je hulp heel goed gebruiken.

Wat ga je doen binnen de stage?

Je gaat ervaren online performance marketeers ondersteunen. Je collega’s werken voor een portfolio aan opdrachtgevers. In eerste instantie ga je de meest basic actiepunten oppakken die nodig zijn om een account gezond te houden. Maar we dagen je ook wel degelijk uit. Na de meest basic actiepunten gaan we steeds een stapje verder, en zul jij skills opdoen die je tot een nog waardevollere professional maken.

Denk bijvoorbeeld aan:

1. Het opstellen van een Keyword Research document dat zowel voor SEO als SEA doeleinden gebruikt kan worden.

2. Het doorspitten van gematchte werkelijke zoektermen uit Google Ads en Bing Ads. Om deze te evalueren op relevantie en om deze toe te voegen op/uit te sluiten van de set-up.

3. Het opzetten van een Google Ads account. Uiteraard onder begeleiding van een expert.

4. Het ontwerpen van Social Media ad visuals, en het koppelen van deze ads aan relevante doelgroepen.

5. Het analyseren van een website/webshop op mogelijke verbeterpunten.

6. etc, etc

Gewenste profiel

Wat vinden wij belangrijk?

Wat bieden wij

Wat bieden wij jou?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023