Nu solliciteren

Speciaal afstudeerproject op het gebied van internationale wet- en regelgeving

Functie Productontwikkelaar - Internationale wet- en regelgeving
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 650
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn begonnen met het ontwikkelen van een product op gebied van internationale wet- en regelgeving. Dit product zal je verder vormgeven en echt ownership over nemen. Onder begeleiding zal je dit product in overleg met eerste gebruikers verder ontwikkelen.

Werkzaamheden

Je werkt mee aan een nieuwe productmarktcombinatie, waar onze klanten behoefte aan hebben. Hier hebben we een begin in gemaakt en dit heeft een vervolg nodig. Aan het einde van de stage is er een opgeleverd product dat direct de markt op kan.

Internationale wet- en regelgeving standaardiseren, interpreteren en visualiseren

De ontwikkelingen rondom de wet- en regelgeving bijhouden

Onderhoud plannen schrijven en kwaliteitsbewaking

Contact met software ontwikkelaar

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je werkt mee aan een nieuwe productmarktcombinatie, waar onze klanten behoefte aan hebben. Deze moeten we doorontwikkelen. Als het lukt sluit je je stage af met een serieuze oplevering van het product.

Wij laten je graag ons idee zien en weten zeker dat je enthousiast wordt.

Waar zijn wij naar op zoek?

Bedrijfspresentatie

TriFinance Nederland BV

TriFinance is een eigentijdse en pragmatische organisatie die de groei van mensen op de eerste plaats heeft staan. Een organistie waar werknemers ownership kunnen nemen over verschillende rollen binnen hun huidige functie. Deze aanpak stimuleert co-creatie en verhoogt ook Economies of Motivation®️.

TriFinance is een onafhankelijke finance consultancy organisatie met meer dan 800 medewerkers, die meer dan 15 jaar opereert in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. De specialistische unit Financial Management Services adviseert en ondersteunt organisaties op het gebied van Order-to-Cash, Purchase-to-Pay en Record-to-Report. Het expertisegebied is optimalisatie en digitalisering van financiële processen waarin systemen en mensen een grote rol spelen. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor klanten en helpen uw organisatie door de verandering heen.

Klaar om te helpen bij Procesoptimalisaties, E-invoicing compliance, Vendor Master Data Management, RFI trajecten, Package selecties en de implementatie van systemen en processen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023