Nu solliciteren

Online marketing stage in hartje Amsterdam

Functie Online marketing stagiaire
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 5 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Stagevergoeding van €600,- (op basis van 5 dagen in de week)
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Gedurende de stageperiode kom je alles te weten over affiliate en online marketing en alles wat daarbij komt kijken! Zo krijg je inzicht in hoe je een online campagne opzet, optimaliseert en analyseert. Daarnaast overleg je met onze internationale klanten en zorg je voor de beste afstemming en connectie tussen adverteerders (die online reclame willen voor hun campagnes) en publishers (die de campagnes verspreiden). Je wordt daarbij verantwoordelijk voor je eigen klantenportfolio.

Als stagiair(e) van dit bedrijf zal je nauw samenwerken met het hele team! Tijdens de stage krijg je de ruimte om dit bedrijf als bedrijf te leren kennen. We geven jou het vertrouwen en de vrijheid, zodat je alles uit je stage kunt halen. Je bent direct onderdeel van het team! Wij omarmen nieuwe, frisse ideeën met enthousiasme ;) Uiteraard altijd met de begeleiding die voor jou passend is!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij kijken erg uit naar jouw berichtje! Als we de juiste klik voelen dan nodigen we je uit voor een gesprek (en een spelletje Airhockey) bij ons op kantoor :) Tot snel!

Lola Leads

In 2014 startte Lola Leads aan de keukentafel. Ondertussen bestaat het bedrijf uit een gedreven jong team en werken we vanuit een prachtig kantoor in het centrum van Amsterdam. Lola Leads is een Advertising netwerk en fungeert als de schakel tussen enerzijds adverteerders, die online willen adverteren, en anderzijds affiliates, die online advertenties uit kunnen zetten via hun nieuwbrief, website of eigen social media kanaal. Als de tussenschakel zorgen wij voor de perfecte omstandigheden voor beiden partijen, denk hierbij aan advies over de optimalisatie van online campagnes als wel nieuw op te zetten campagnes, een goed werkend tracking systeem en natuurlijk de beste service!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 1-9-2023