Nu solliciteren

Stagiair Financieel Vastgoedbeheer gezocht in Den Haag!

Functie Stagiair Financieel Vastgoedbeheer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf Vastgoedmanagement is een beheer- en managementorganisatie van onroerende zaken en treedt op voor zowel institutionele als particuliere beleggers. Op jaarbasis wordt ca. € 1,5 miljoen omzet gerealiseerd en de organisatie is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ons kantoor is gevestigd in Den Haag (Scheveningen) en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Binnen ons Finance team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair(e) met interesse in vastgoed en cijfers! Het betreft een zeer afwisselende en uitdagende stageplaats binnen een gezellig team. Naast een meer praktische meeloopstage bieden wij ook de mogelijkheid om je afstudeerstage binnen ons team te vervullen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je vanaf het komende semester beschikbaar voor de door je studie voorgeschreven stageperiode en enthousiast over het profiel van de stageplaats? Neem dan graag contact met ons op! Dit kun je doen door een korte motivatie met je cv per e-mail te sturen naar marielle@prmd.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Mariëlle van der Zwaan, bereikbaar onder 06-15 52 64 68.

PRMD

PRMD staat voor compleet vastgoedbeheer. Wij nemen de regie voor u in handen: van verhuurstrategie tot het verhuur klaar maken van een object, van de volledige huuradministratie tot onderhoud en incassotrajecten. In onze visie is vastgoedmanagement meer dan administratie alleen. Het is het technisch, commercieel en financieel management van uw vastgoedportefeuille. Onze dienstverlening stemmen wij af op uw vraag voor het optimale rendement van uw vastgoed. Al onze klanten hebben een persoonlijk aanspreekpunt voor vlotte dienstverlening.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023