Nu solliciteren

Een HR stage lopen bij het leukste HR team van Rotterdam?

Functie HRM stagiaire
Opleidingsniveau MBO niveau 4
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

HR medewerkers werken alweer een paar jaar met veel enthousiasme bij ons als Senior HR Adviseur en ze verzorgen alles omtrent in- door- en uitstroom voor al onze klanten.

Naast het contact met de klanten hebben zij ook een nauwe band met de verschillende collega’s in ons bedrijf of het nu gaat om recruitment, verzuim of de salarisadministratie samen zorgen zij ervoor dat het beste resultaat geleverd wordt voor onze klanten.

De HR Medewerker stage is bij ons een dynamische, veelzijdige, afwisselende functie. Je werkt in de volle breedte van het vak en met verschillende cao’s. Deze vacature is dus voor degene wiens ogen gaan glimmen bij het zien van een mooie uitdaging. Maar, geen zorgen, we gooien je niet in het diepe, voordat we weten dat je kunt zwemmen.

Word jij enthousiast van alles wat er gebeurt op HR-gebied en wil jij meehelpen aan de ontwikkeling van HR in een dynamische omgeving? Lees dan snel verder! dit bedrijf heeft namelijk een plek vrij voor een accurate, fijne, gezellige stagiaire met een Rotterdamse werkmentaliteit.

Werkzaamheden

Door middel van een onboardings-programma zul je samen met Kimberley en Angelique stap voor stap de werkzaamheden gaan ontdekken. Iedere dag zul je iets nieuws leren en hier ook meteen mee aan de slag gaan.\ \ Met welke systemen werken we, wat verwerken we hierin en hoe gebruiken we deze systemen? Wat moet er nu eigenlijk allemaal gebeuren wanneer er een nieuwe medewerker in dienst komt, doorstroomt of uit dienst gaat? Onderstaande werkzaamheden gaan jou helpen deze vragen te beantwoorden:

Uiteraard staan de HR Medewerkers altijd voor je klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Nog een leuke bijkomstigheid is de stagevergoeding van €300,- bruto (op basis van 40 uur per week)

Gewenste profiel

De functie-eisen zijn als volgt:

Wat bieden wij

Nog een leuke bijkomstigheid is de stagevergoeding van €300,- bruto (op basis van 40 uur per week)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023