Nu solliciteren

Online marketing/communicatie stage - dit bedrijf - Den Haag - Stagevergoeding € 450,-

Functie Marketing/Communicatie/New business stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Op basis van 5 dagen stage per week
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De afdeling Marketing & Business Development van de dit bedrijf in Den Haag, is op zoek naar een proactieve student HBO Communicatie, HBO Commerciële Economie, HBO Creative Marketing of een vergelijkbare studie!

Als stagiair werk je onder leiding van een Marketing Communicatie Manager en/of New Business Developer aan verschillende marketing- en of communicatie-projecten om de dit bedrijf verder te helpen groeien. Binnen deze stage kun je verschillende richtingen, afhankelijk van je interesses en kwaliteiten, op. Zo kun je de kant van content creator op, maar ook bredere marketingondersteuning of new business ondersteuning.

Onder de dit bedrijf zijn diverse labels actief waaronder …. Met deze verschillende labels bedienen wij klanten zowel online als offline. Investeren in technologische en organisatorische oplossingen vormen belangrijke speerpunten voor de dit bedrijf. Dit doen wij onder meer door het ontwikkelen van een klantportaal en een speciale EVR app.

Werkzaamheden

Afhankelijk van je rol binnen een stage bij de dit bedrijf kunnen je werkzaamheden bestaan uit een of meer van de volgende activiteiten:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse? Solliciteer direct!

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stageplaza.nl, op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw profiel/cv en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

Mocht je al een voorkeur hebben voor de mogelijke richtingen binnen een stage dan kun je dat direct geven. Wij lezen dan ook graag waarom een richting je het meest aanspreekt.

EvR-groep

Met 88 jaar ervaring en ruim 90 medewerkers zet wij ons graag in voor de financiële zekerheid van onze klanten. De EVR-groep is qua omvang dan ook het 10e onafhankelijke intermediair van heel Nederland!

Bij ons staat het persoonlijke contact met klanten voorop. Klanten zijn geen nummer, maar een zeer gewaardeerde relatie voor wie wij altijd bereikbaar willen zijn. Wij staan onze klanten bij met een betrouwbaar en onafhankelijk advies voor verzekeringen, pensioen of hypotheek.

Onder de EVR-groep zijn diverse labels actief waaronder Verzekering.nl. Hiermee bedienen wij klanten zowel online als offline. Daarnaast ondersteunen wij ook diverse andere kantoren in de regio. Investeren in technologische en organisatorische oplossingen vormen belangrijke speerpunten voor de EVR-groep. Dit doen wij onder meer door het ontwikkelen van een klantportaal en een speciale EVR app.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023