Nu solliciteren

MEDIA, MARKETING & COMMUNICATIE STUDENTEN OPGELET!

Functie Stagiair(e) content creatie, marketing, communicatie, multimedia design
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Schagen, Nederland
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Na sollicitatie gesprek bepalen wij de voorwaarden voor je salaris
Stagevergoeding € 100 - 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Studeer jij in de richting marketing en/of communicatie en is content maken helemaal jouw ding? Ben jij op de hoogte van de laatste online trends? Schrik je niet van de term SEO, weet jij op Instagram de juiste hashtags te vinden en kan je overweg met een camera? Dan is een stage bij het dit bedrijf iets voor jou!

Wij zijn opzoek naar een stagiair(e) die ons team komt versterken. Ons management is bekend met het begeleiden van stagiaires en opleiden binnen de organisaties waar zij hun credits reeds hebben verdiend. Wij zijn een creatief team. Wij leiden onze medewerkers op tot vakmensen en sturen aan op ondernemerschap.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Tuurlijk is er naast hard werken ook ruimte voor gezelligheid in ons kleine team. Ben jij die hardwerkende stagiair(e) die wij zoeken? Neem dan contact met ons op; met alle liefde vertellen wij je meer over de functie en over ons prachtige bedrijf.

Bedrijfspresentatie

VUUR LAB.

VUUR LAB.® is opgericht in oktober 2019. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een middel groot bedrijf waar je terecht kunt voor de mooiste items voor het echte buitenleven, buiten koken en Outdoor Wellness. Wij verkopen populaire merken zoals: OFYR, Weltevree, OONI, Gusta, HNYGRLL, Otto Wilde, JEE-O, Foodelicious en nog veel meer!

Sinds 2022 is het VUUR LAB.® zelfs een officieel geregistreerd merk, hier zijn wij natuurlijk supertrots op!

Het VUUR LAB.® is importeur, exporteur en distributeur van barbecues, buiten kookkachels, BBQ accessoires, Barrelsauna's, Spa's en heeft in eigen beheer een elektrische hottub ontwikkeld: de Wellness Tub! Deze hottub is standaard voorzien van alle luxe Spa opties, speciaal ontwikkeld voor de Leisure Business. Ook voor de particulier is dit de beste keuze van dit moment.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023