Nu solliciteren

Werkervaringsplaats| stage of bijbaan | Medewerker financiële administratie in Amsterdam

Functie Financiele administratie stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf Media Group is internationaal marktleider op het gebied van puzzelproducten. We maken content voor print en ontwikkelen app- en webgebaseerde puzzels. We hebben 13 kantoren in 12 verschillende landen met ons kantoor in Amsterdam, het hoofdkantoor, als kloppend hart van de organisatie. Hoewel dit bedrijf vestigingen heeft in heel Europa, fungeert ons kantoor in Amsterdam als shared services center en is het verantwoordelijk voor de gehele organisatie.

Omdat we enorm uitbreiden, blijft onze financiële afdeling ook groeien. Een team van professionals houdt toezicht op en is verantwoordelijk voor de financiële administratie van bijna alle entiteiten van het bedrijf. Bent jij klaar voor een volgende stap in de financiële wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Werkzaamheden

In deze functie ga je aan de slag als medewerker financiële administratie en wordt je echt onderdeel van onze financiële team. Door direct mee te draaien in de dagelijkse werkzaamheden krijg je de  kans om relevante werkervaring op te doen en je verdient tegelijk een inkomen. Je komt te werken in een gezellig team en jouw directe collega’s hebben alle kennis in huis om jou een stap verder te helpen. Op deze manier kan jij je professioneel ontwikkelen.

Je wordt onderdeel van de crediteurenadministratie van onze buitenlandse kantoren en je ondersteund de collega’s van de financiële afdeling in de dagelijkse werkzaamheden.

Welke taken en werkzaamheden kan je verwachten?

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Dit bedrijf Media groeit hard. Zijn we allebei na je stage enthousiast over onze samenwerking dan gaan wij graag met jou in gesprek voor een vaste positie in ons team.

Hard op zoek naar een werkervaring plek , stage of bijbaan? Stuur een bericht naar onze recruiter Bernie Klunder b.klunder@keesing.com.

Voor vragen over de afdeling en de werkzaamheden kan je contact opnemen met Jean-Paul Lo-Ten-Foe, Finance Manager, mobiel: 06-53892410.

**Job category: **Finance

**Employment type: **Full Time

**Job location: **Amsterdam (NL)

Bedrijfspresentatie

Keesing

Grote kans dat je onze naam niet kent, maar wel ons product en onze merken. Van een kind die zijn eerste puzzelboek krijgt tot een volwassenen die sudoku speelt met een van onze apps. Keesing biedt het allemaal.

Keesing Media Group is de grootste uitgever op het gebied van puzzelen en braintainment van Europa. Met merken als Denksport, Sanders Puzzelboeken, apps en samenwerkingen met externe partijen bedienen wij de gehele Nederlandse puzzelmarkt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 1-6-2023