MBO-HBO Stagiaire Energie - Duurzaamheid - Office - Susteren

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 45 weken 24 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Dit bedrijf adviseert en begeleid duurzame technische mogelijkheden voor collectieve warmteoplossingen. Daarnaast beheert en exploiteert het ook een aantal installaties.

Werkzaamheden

Om bedrijven en overheden te begeleiden naar duurzame technische oplossingen binnen collectieve warmteoplossingen is het belangrijk om dit in eenvoudige bewoording over te brengen. Daarnaast is inzicht en overzicht cruciaal voor bewoners en intern voor onze exploitatiemanagers. Het verschaffen van dit inzicht en overzicht komt uit het verwerken van data naar informatie. Hier kunnen we hulp gebruiken en leer jij het onderscheid te maken tussen ballast en relatie van informatie.

Gewenste profiel

Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk accuraat te kunnen werken. Technische warmteopwekking met ketels en warmtepompen is op hoofdlijnen bekend en begrijpt hoe de kosten voor warmteopwekking opgebouwd worden. Daarnaast is voor afstemming en informatieoverdracht het belangrijk om verbaal sterk te zijn. Logisch denken, verbanden kunnen leggen en kunnen werken met Office365 maakt jou kwalificaties compleet.

Wat bieden wij

Het werken met deze duurzame, snelle en dynamische materie is voor nu en de toekomst relevant. Hierdoor bouw je veel kennis op en ben je breed inzetbaar in deze energietransitie.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Susteren, Nederland