Nu solliciteren

Stagiaire Supportafdeling ICT

Functie Stagiaire Junior Supportmedewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Etten-Leur, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als Stagiaire supportafdeling eerste lijn zul je werkzaam zijn in een klein team. Onder begeleiding zul je leren hoe je de verschillende systemen waarmee we werken moet beheren en onderhouden. vervolgens zul je zorgen voor simpele mutaties/wijzigingen in de verschillende installaties, je leert hoe je om moet gaan met storingen en denkt mee over oplossingen. Natuurlijk zul je ook eens mee gaan op klantlocatie om te assisteren bij bijvoorbeeld nieuwe installaties of wijzigingen bij de klant. In een klein team van enthousiaste mensen werk je samen aan een groeiend resultaat.

Door het brede assortiment in onze diensten zul je veel variatie hebben in je werkzaamheden en is geen enkele dag hetzelfde!

Werkzaamheden

Als stagiair(e) supportafdeling eerste lijn zul je bijdragen in de volgende werkzaamheden:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je klantvriendelijk en positief in gesteld? Vind je het leuk om samen met je collega’s een groeiend resultaat te bereiken, dan ben jij de aangewezen persoon voor deze functie.

Dentech BV

Dentech is de partner en ontzorger op het gebied van TeleCommunicatie, Beveiliging en Automatisering.

De klant staat bij ons centraal. De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen door het onderhouden van een hechte en open relatie.

Dentech heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en is daarom op zoek naar mensen ter uitbreiding van ons team.

Ben je klantvriendelijk en positief in gesteld? Vind je het leuk om samen met je collega’s een groeiend resultaat te bereiken, dan ben jij de aangewezen persoon voor een van onze functie(s).

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-9-2023