Nu solliciteren

HBO-er met drive helpt ons Wereld Merk te verstevigen!

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Beek en Donk, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per April 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Wij ondersteunen graag in woon-werk verkeer; mocht jij uit (omgeving) Den Bosch komen, dan zorgen wij dat je bij ons op de fabriek komt.
Stagevergoeding € 300 - 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Het verder uitbouwen van het merk dit bedrijf - door middel van Online kanalen verder te ontwikkelen.

Werkzaamheden

Dit bedrijf is een sterk Nederlands MKB bedrijf met verkopen over de hele wereld.

Samen gaan wij bekijken hoe wij het merk nieuw leven moeten inblazen. Zorgen dat het een dynamischer karakter krijgt en een frisse outlook.

Daarna gaan wij bekijken welke online kanalen wij willen uitbouwen, waarbij jij de lead mag hebben om dit uit te werken. Als je hiervoor trainingen moet volgen, dan willen wij je daar best bij helpen. Denk aan het up-to-date brengen van de website(s) (Nederlands/internationaal), een eigen app ontwikkelen, online adverteren, SEO, etc.

Het moet klanten weer het gevoel geven dat Van Thiel midden in de steiger wereld staat en dat zij ook op een zeer makkelijke manier met ons in contact kunnen komen.

Daarnaast moeten wij vanuit klanten gaan denken: Het schrijven van casestudies over projecten met onze producten (deze teksten moeten SEO vriendelijk geschreven worden). Je plaats artikelen op branche gerelateerde nieuws websites om zo de externe profilering te verbeteren. Onderzoeken hoe Google Adwords gebruikt zou kunnen worden voor andere markten (als de UK, Canada, USA, etc)

MET ANDERE WOORDEN: JIJ KRIJGT BIJ ONS DE KANS OM VEEL TE LEREN OVER HET DRIJVEN VAN MARKETING IN EEN ECHTE BEDRIJFSOMGEVING...!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Jij krijgt bij ons de KANS om te leren HOE MARKETING WERKT bij een mooi B2B maakbedrijf !

Van Thiel United B.V.

Van Thiel United is de wereldmarktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige steiger oplossingen voor de bouw en industrie. Deze industrieën zijn continu in beweging en bij VTU is alles er op gefocust om mee te kunnen bewegen met deze dynamiek. Klantgerichte innovatie is hierbij van cruciaal belang en draagt bij om van een niche speler naar een steeds bredere applicatie te verschuiven.

Met een team van meer dan 40 mensen, produceren wij onze unieke koppelsystemen in onze fabriek in Beek en Donk. Wij zijn hierin uniek en zijn continu samen met onze klanten op zoek naar de volgende innovatie. Doordat wij aan klanten over de hele wereld verkopen, hebben wij een zeer dynamische klanten groep.

Mijn naam is Jan Benes en ik ben sinds kort de nieuwe Algemeen Directeur. Het bedrijf heeft tot nu toe een vrij conservatieve houding gehad en ik ben in het proces om dit om te draaien. Mijn doel is om veel meer werken vanuit de klantbehoefte; ... en communicatie, via al onze media, is daarbij van cruciaal belang.

IK BEN OP ZOEK NAAR JOU!! Jij, die zoveel drive heeft en die mij echt kan helpen om er een dynamisch bedrijf van te maken...

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2023