Nu solliciteren

HBO of WO stage in Veldhoven bij jong & dynamisch bedrijf

Functie SEO content marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Veldhoven, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve stagiair(e) voor onze functie als content marketeer. Ons bedrijf is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en we zijn op zoek naar iemand die ons team kan versterken in onze content creatie en publicatie werkzaamheden. Daarbij ga je een hoop leren over mogelijkheden en kansen die worden geboden vanuit nieuwe AI software.

Stageduur en uren per week kunnen in overleg afgestemd worden.

Werkzaamheden

Als stagiair(e) content marketeer zul je onder andere verantwoordelijk zijn voor:

Wat bieden wij

  1. Professionele ervaring: De stagiair zal de kans krijgen om ervaring op te doen in een professionele SEO omgeving en zich te ontwikkelen in content creatie en marketing.

  2. Toepassen van theorie in de praktijk: De stagiair zal in staat zijn om wat hij/zij geleerd heeft tijdens de opleiding toe te passen in de dagelijkse werkzaamheden van het bedrijf.

  3. Netwerk opbouwen: De stagiair zal de kans krijgen om contacten op te bouwen met professionals in de branche en een professioneel netwerk op te bouwen.

  4. Versterking van communicatievaardigheden: De stagiair zal zijn/haar communicatievaardigheden versterken door samen te werken met het team en met externe partijen.

  5. Inzicht in de werking van een bedrijf: De stagiair zal een beter inzicht krijgen in hoe een bedrijf werkt, van de interne processen tot de externe marketingstrategieën.

  6. Marktconforme vergoeding: De stagiair zal een marktconforme vergoeding ontvangen voor de stage, afhankelijk van de ervaring die hij of zij heeft.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023