Nu solliciteren

Energieke, leergierige stagiaires gezocht voor dit bedrijf!

Functie Sales / Projectmanagement
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij energie, ontstopbare honger en uniek talent? Dan zijn wij op zoek naar jou! dit bedrijf is een jong inspiratie en trainingsbureau die een groeispurt maakt. Wij zijn daarom op zoek naar jouw goede ideeën, inspiratie en lef om met ons aan de slag te gaan. Daarnaast krijg je naast je stage werkzaamheden een grote dosis persoonlijke ontwikkeling mee. Flexibiliteit is noodzaak bij dit snel veranderende bedrijf. Doe jij mee?

Werkzaamheden

Gewenste profiel

HBO -WO denkniveau - de hierboven benoemde werkzaamheden en vaardigheden zijn punten die je verder kunt ontwikkelen, je hoeft ze dus niet al volledig te bezitten.

Wat bieden wij

Wij geven niet alleen een energieboost aan onze klanten maar ook aan jou. In dit diverse team ben je zeker niet degene die de koffie haalt. Als jij verantwoordelijkheid kunt dragen kun je in korte tijd enorm groeien en stimuleren wij je graag in je ontwikkeling.

Je leert bij ons niet alleen je vaardigheden verder ontwikkelen, je leert ook jezelf kennen. Durf jij dat aan? Neem dan nu contact met ons op!

Team Heartbeats

Wij maken mensen veerkrachtig en organisaties wendbaar. Team Heartbeats is een trainingsbureau binnen de zorg waarbij wij op een energieke manier mensen trainen om veerkrachtiger te worden.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023